Дневни хороскоп за 21. новембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 21. новембар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље

Ован

У великом заносу своје жеље упућујете погрешној особи. Осврните се око себе прије него што донесете нову или важну одлуку. Имате погрешан утисак. Нема потребе да скрећете пажњу на себе ако унапријед не обезбиједите нечију подршку. Пријаће вам више сати доброг сна, обратите пажњу на снове.

Бик

Боље је да своје мисли усмјерите ка вољеној особи, него да се исувише заносите посматрањем различитих особа са стране.

Полазите од погрешних информација. Морате имати више храбрости и самопоуздања да заведете нова правила у односу са сарадницима. Обратите пажњу на здравији и уреднији начин живота.

Близанци

Боље је да прихватите партнерову идеју, него да започињете препирку или да правите нову љубоморну сцену. Немојте се заваравати да су нечија обећања довољна гаранција за пословни успјех, већину ствари можете да остварите без утицаја са стране. Посветите пажњу стварима које дјелују позитивно на ваше расположење.

Рак

Употријебите неке скривене адуте у намјери да очарате партнера. Све је дозвољено ако прија заједничком укусу. Помисао да се налазите за велики корак испред других, дјелује подстицајно и узбудљиво. Дјелујете амбициозно. Налазите се у сјајној психофизичкој форми.

Лав

Расположени сте за нове емотивне изазове и забаву, партнер прихвата ваше идеје са великим одушевљењем. Будите мудри, важно је да свој успјех уклопите у просјечна мјерила. Нема потребе да скрећете пажњу. Обратите пажњу на своје снове.

Дjевица

Потребно је да боље ускладите своје мисли и осећања да бисте сачували лично достојанство пред особом која добро познаје вашу ћуд. Прихватите скромнију пословну понуду и немојте потцјењивати нечије интелектуалне способности. Дјелујете конфузно. Примијените неку од техника опуштања и релаксације, пријаће вам.

Вага

Искрене емоције увијек дјелују љековито, задржите пажњу на вољеној особи. Уживајте у заједничкој срећи. Понекад треба да се употријеби различите мјере предострожности. Довољно сте разумни да заштитите своје пословне интересе у критичним ситуацијама. Пријаће вам релаксација, опустите се.

Шкорпија

Нема потребе да спроводите нове емотивне хирове или да пркосите вољеној особи, будите одмјерени у својим захтјевима.

Дјелујете нескромно у својим изјавама пред сарадницима. Не дозвољавате да неко други одлучује о условима и пословно-финансијским интересима. Слободно вријеме посветите неком омиљеном хобију, опустите се.

Стријелац

Нема потребе да страхујете од истине или да потискујете своје жеље у друштву блиске особе. Све има своју границу или цијену, тако и радна терапија има позитивне ефекте само под одређеним условима. Олакшајте своју савјест, пријаће вам релаксација.

Јарац

Увијек постоји и ружнији дио стварности, стога не будите у заблуди да ће се емотивни проблеми рјешавати сами по себи. На вама је да се дистанцирате у односу на догађаје који вам нарушавају равнотежу и концентрацију. Избјегавајте неке напорне обавезе или стресне ситуације.

Водолија

Ако желите да све функционише на беспријекоран начин у љубавном односу, морате имати добру вољу и одређене манире као свој заштитни знак. Обратите пажњу на нове информације, будите у тренду или испред других када се рјешавају важне пословне дилеме. Важно је да осјећате емотивну инспирацију као подстицај за добро расположење.

Рибе

Топле емоције увијек дјелују љековито, стога задржите пажњу на вољеној особи. Планирајте неку омиљену забаву. Не вриједи да се излажете великом менталном напору или да се супротстављате особи која ужива добар глас и шири пословни утицај.

Усмјерите мисли у позитивном правцу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана