Dnevni horoskop za 21. novembar

G.S.
Dnevni horoskop za 21. novembar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje

Ovan

U velikom zanosu svoje želje upućujete pogrešnoj osobi. Osvrnite se oko sebe prije nego što donesete novu ili važnu odluku. Imate pogrešan utisak. Nema potrebe da skrećete pažnju na sebe ako unaprijed ne obezbijedite nečiju podršku. Prijaće vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

Bik

Bolje je da svoje misli usmjerite ka voljenoj osobi, nego da se isuviše zanosite posmatranjem različitih osoba sa strane.

Polazite od pogrešnih informacija. Morate imati više hrabrosti i samopouzdanja da zavedete nova pravila u odnosu sa saradnicima. Obratite pažnju na zdraviji i uredniji način života.

Blizanci

Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da započinjete prepirku ili da pravite novu ljubomornu scenu. Nemojte se zavaravati da su nečija obećanja dovoljna garancija za poslovni uspjeh, većinu stvari možete da ostvarite bez uticaja sa strane. Posvetite pažnju stvarima koje djeluju pozitivno na vaše raspoloženje.

Rak

Upotrijebite neke skrivene adute u namjeri da očarate partnera. Sve je dozvoljeno ako prija zajedničkom ukusu. Pomisao da se nalazite za veliki korak ispred drugih, djeluje podsticajno i uzbudljivo. Djelujete ambiciozno. Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Lav

Raspoloženi ste za nove emotivne izazove i zabavu, partner prihvata vaše ideje sa velikim oduševljenjem. Budite mudri, važno je da svoj uspjeh uklopite u prosječna mjerila. Nema potrebe da skrećete pažnju. Obratite pažnju na svoje snove.

Djevica

Potrebno je da bolje uskladite svoje misli i osećanja da biste sačuvali lično dostojanstvo pred osobom koja dobro poznaje vašu ćud. Prihvatite skromniju poslovnu ponudu i nemojte potcjenjivati nečije intelektualne sposobnosti. Djelujete konfuzno. Primijenite neku od tehnika opuštanja i relaksacije, prijaće vam.

Vaga

Iskrene emocije uvijek djeluju ljekovito, zadržite pažnju na voljenoj osobi. Uživajte u zajedničkoj sreći. Ponekad treba da se upotrijebi različite mjere predostrožnosti. Dovoljno ste razumni da zaštitite svoje poslovne interese u kritičnim situacijama. Prijaće vam relaksacija, opustite se.

Škorpija

Nema potrebe da sprovodite nove emotivne hirove ili da prkosite voljenoj osobi, budite odmjereni u svojim zahtjevima.

Djelujete neskromno u svojim izjavama pred saradnicima. Ne dozvoljavate da neko drugi odlučuje o uslovima i poslovno-finansijskim interesima. Slobodno vrijeme posvetite nekom omiljenom hobiju, opustite se.

Strijelac

Nema potrebe da strahujete od istine ili da potiskujete svoje želje u društvu bliske osobe. Sve ima svoju granicu ili cijenu, tako i radna terapija ima pozitivne efekte samo pod određenim uslovima. Olakšajte svoju savjest, prijaće vam relaksacija.

Jarac

Uvijek postoji i ružniji dio stvarnosti, stoga ne budite u zabludi da će se emotivni problemi rješavati sami po sebi. Na vama je da se distancirate u odnosu na događaje koji vam narušavaju ravnotežu i koncentraciju. Izbjegavajte neke naporne obaveze ili stresne situacije.

Vodolija

Ako želite da sve funkcioniše na besprijekoran način u ljubavnom odnosu, morate imati dobru volju i određene manire kao svoj zaštitni znak. Obratite pažnju na nove informacije, budite u trendu ili ispred drugih kada se rješavaju važne poslovne dileme. Važno je da osjećate emotivnu inspiraciju kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Ribe

Tople emocije uvijek djeluju ljekovito, stoga zadržite pažnju na voljenoj osobi. Planirajte neku omiljenu zabavu. Ne vrijedi da se izlažete velikom mentalnom naporu ili da se suprotstavljate osobi koja uživa dobar glas i širi poslovni uticaj.

Usmjerite misli u pozitivnom pravcu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana