Дневни хороскоп за 21. јануар

Г.С.
Дневни хороскоп за 21. јануар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Сада је добро вријеме да разјасните своје циљеве за сљедећи мјесец. Будући да ваш владајући планет Марс сада путује директно, могли бисте природно доживјети пораст енергије и оштрију менталну јасноћу. Рад и труд који сте уложили у ствари може коначно почети добијати на снази.

Бик

Ствари се крећу спорим темпом посљедњих неколико мјесеци, али можда то није лоша ствар. Можда сте пронашли мало времена за одмор и пуњење батерија јер ће ствари кренути новом брзином. Ако постоји пројект који желите започети, млади Мјесец биће на вашој страни, шаљући вам таласе подршке.

Близанци

Ваш владајући планет Меркур креће директно и сада се враћа својој некадашњој снази и брзини. Имати свој владајући планет на својој страни може вам донијети мало јасноће и помоћи вам да отпустите маглу у глави. Марс сада такође путује директно што ће удвостручити олакшање.

Рак

У овој години стварно вам је суђено да закорачите даље у своју истину и будете оно за шта сте рођени. Постоји осјећај да се ваш живот мијења, али та је промјена заправо резултат тога што сте закорачили у више од онога што уистину јесте.

Лав

Сатурн вам је можда нејасно слао знакове, поготово ако нисте преузимали одговорност за своје поступке и смјер свог живота. Док Сатурн није био на вашој територији, посматрао вас је и слао потицаје.  Његова енергија је дар који нам помаже да останемо у складу са својим правим ја и вишим путем.

Дјевица

С Марсом и вашим владајућим планетом Меркуром, који сада путују директно, требало би вам бити лакше знати шта желите и лакше доносити одлуке. Сјајно је вријеме да сједнете и провјерите смјер којим путујете и шта желите манифестовати за своју будућност.

Вага

Постоје неке лијепе, свјеже енергије под овим младим Мјесецом које вас потичу да се усредсредите на оно што бисте жељели унијети у свој живот. Овај млади Мјесец такође доноси почетак лунарне нове године, што га чини додатном подршком када је у питању испуњење циљева и снова.

Шкорпија

Иако 2023. доноси више помрчина у вашем знаку, њихова енергија није толико интензивна па се може рећи да је већина трансформативног посла довршена. Међутим, на крају трансформације догађа се права магија. Облаци ће се разићи и вратиће се ведрина.

Стријелац

Ако сте осјећали као да стагнирате неко вријеме, раздобље Водолије је предодређено да донесе помак. Пристизаће таласи свјеже енергије, посебно под младим Мјесецом, који досеже врхунац данас. Овај млади Мјесец доноси почетак лунарне нове године, тако да је његов потенцијал за манифестацију повећан.

Јарац

Како Сунце напушта ваш знак, можда ћете пронаћи нови осјећај јасноће који се филтрира. Понекад сунчеве зраке могу бити превише засљепљујуће, али под Водолијом можда ће вам се вратити потпуни “вид”. Овдје се не ради само о виђењу вањског свијета, већ и о вашем унутрашњем свијету. Ако сте тражили јасноћу о нечему, посебно када је у питању ваше здравље или опште добро, можда ћете управо добити одговоре које сте тражили.

Водолија

Када се Сунце помакне у ваш дио хороскопа, окупани сте његовим обнављајућим зракама. Током сезоне то ћете сигурно моћи осјетити. Будући да имате Сатурна у свом знаку, вјероватно сте пролазили кроз неке изазове, али са Сатурном сада на репу вашег знака, вријеме је да примите награде!

Рибе

Након што Сунце заврши путовање кроз Водолију, оно путује у ваш знак. То се неће догодити до 18. фебруара, али до тог датума можда ћете осјећати довршетак и завршетак. Можда ћете се наћи у ситуацији да природно рјешавате све неријешене ствари и отпуштате ствари које бисте радије задржали у прошлости.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана