Dnevni horoskop za 21. januar

G.S.
Dnevni horoskop za 21. januar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Sada je dobro vrijeme da razjasnite svoje ciljeve za sljedeći mjesec. Budući da vaš vladajući planet Mars sada putuje direktno, mogli biste prirodno doživjeti porast energije i oštriju mentalnu jasnoću. Rad i trud koji ste uložili u stvari može konačno početi dobijati na snazi.

Bik

Stvari se kreću sporim tempom posljednjih nekoliko mjeseci, ali možda to nije loša stvar. Možda ste pronašli malo vremena za odmor i punjenje baterija jer će stvari krenuti novom brzinom. Ako postoji projekt koji želite započeti, mladi Mjesec biće na vašoj strani, šaljući vam talase podrške.

Blizanci

Vaš vladajući planet Merkur kreće direktno i sada se vraća svojoj nekadašnjoj snazi i brzini. Imati svoj vladajući planet na svojoj strani može vam donijeti malo jasnoće i pomoći vam da otpustite maglu u glavi. Mars sada takođe putuje direktno što će udvostručiti olakšanje.

Rak

U ovoj godini stvarno vam je suđeno da zakoračite dalje u svoju istinu i budete ono za šta ste rođeni. Postoji osjećaj da se vaš život mijenja, ali ta je promjena zapravo rezultat toga što ste zakoračili u više od onoga što uistinu jeste.

Lav

Saturn vam je možda nejasno slao znakove, pogotovo ako niste preuzimali odgovornost za svoje postupke i smjer svog života. Dok Saturn nije bio na vašoj teritoriji, posmatrao vas je i slao poticaje.  Njegova energija je dar koji nam pomaže da ostanemo u skladu sa svojim pravim ja i višim putem.

Djevica

S Marsom i vašim vladajućim planetom Merkurom, koji sada putuju direktno, trebalo bi vam biti lakše znati šta želite i lakše donositi odluke. Sjajno je vrijeme da sjednete i provjerite smjer kojim putujete i šta želite manifestovati za svoju budućnost.

Vaga

Postoje neke lijepe, svježe energije pod ovim mladim Mjesecom koje vas potiču da se usredsredite na ono što biste željeli unijeti u svoj život. Ovaj mladi Mjesec takođe donosi početak lunarne nove godine, što ga čini dodatnom podrškom kada je u pitanju ispunjenje ciljeva i snova.

Škorpija

Iako 2023. donosi više pomrčina u vašem znaku, njihova energija nije toliko intenzivna pa se može reći da je većina transformativnog posla dovršena. Međutim, na kraju transformacije događa se prava magija. Oblaci će se razići i vratiće se vedrina.

Strijelac

Ako ste osjećali kao da stagnirate neko vrijeme, razdoblje Vodolije je predodređeno da donese pomak. Pristizaće talasi svježe energije, posebno pod mladim Mjesecom, koji doseže vrhunac danas. Ovaj mladi Mjesec donosi početak lunarne nove godine, tako da je njegov potencijal za manifestaciju povećan.

Jarac

Kako Sunce napušta vaš znak, možda ćete pronaći novi osjećaj jasnoće koji se filtrira. Ponekad sunčeve zrake mogu biti previše zasljepljujuće, ali pod Vodolijom možda će vam se vratiti potpuni “vid”. Ovdje se ne radi samo o viđenju vanjskog svijeta, već i o vašem unutrašnjem svijetu. Ako ste tražili jasnoću o nečemu, posebno kada je u pitanju vaše zdravlje ili opšte dobro, možda ćete upravo dobiti odgovore koje ste tražili.

Vodolija

Kada se Sunce pomakne u vaš dio horoskopa, okupani ste njegovim obnavljajućim zrakama. Tokom sezone to ćete sigurno moći osjetiti. Budući da imate Saturna u svom znaku, vjerovatno ste prolazili kroz neke izazove, ali sa Saturnom sada na repu vašeg znaka, vrijeme je da primite nagrade!

Ribe

Nakon što Sunce završi putovanje kroz Vodoliju, ono putuje u vaš znak. To se neće dogoditi do 18. februara, ali do tog datuma možda ćete osjećati dovršetak i završetak. Možda ćete se naći u situaciji da prirodno rješavate sve neriješene stvari i otpuštate stvari koje biste radije zadržali u prošlosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana