Дневни хороскоп за 20. септембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 20. септембар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

Мораћете да обраћате пажњу на сваку ријеч и на сваки детаљ да бисте избјегли застоје у радном процесу. Уколико сте слободни опустите се и уживајте. Нова познанства могућа су преко пријатеља.

Бик

Не би било лоше да будете стрпљиви са доношењем неких важних одлука и сачекате повољнији тренутак. Сасвим солидан дан вас очекује у сфери љубави, гдје се од вас очекује да преузмете иницијативу.

Близанци

Било би мудро да данас покушате да избјегнете потенцијалне вербалне конфликте са пословним сарадницима. Није реално очекивати неке капиталне идеје и потезе са том тежином, али уживање у ситницама које живот значе свакако јесте.

Рак

Више пажње обратити на папиролошка питања и документацију и све прочитајте више пута прије слања или потписивања. Без значајнијих промјена на вашем љубавном небу током овог дана у односу на претходни.

Лав

Радите у етапама, није реално форсирањем више потеза истовремено да постигнете задовољавајући пословни успјех. Могуће непријатно изненађење у сфери љубави, покушајте да избјегнете тако што ћете се запитати гдје сте погријешили и да ли сте све рекли.

Дјевица

Ништа ново у односу на претходни дан што се пословног ангажовања тиче. Будите ангажовани максимално и труд ће се свакако исплатити. Околности су повољне за неко заједничко путовање уколико имате у плану, уколико не свакако требате бити више у покрету.

Вага

Ништа неће моћи да иде лагано и без трзавица, али ће свакако ићи. Немојте потписивати никакве уговоре још увијек. У свом ритму, опуштено и без великих очекивања наставите у сфери љубави.

Шкорпија

Појачан обим посла могле би да очекују Шкорпије и све би могло да личи на немогућу мисију. Могући су и неки застоји и лошија организација. Можете бити незадовољни оним што добијате од партнера.

Стријелац

Биће потребно мало више убјеђивања да вас сарадници или надређени саслушају о питању покретања нових иницијатива, али не одустајте. Уколико сте направили добар план није лош дан да се позабавите неким финим потезима на пољу љубави.

Јарац

Треба да проширите обим посла, а то вам неће ићи баш по плану. Не би било лоше да затражите и помоћ. Уколико и буде неких ситних препуцавања данас успјешно ћете то превазићи.

Водолија

Препреке са којима се будете суочавали углавном ће вам доносити само краткотрајне застоје, ништа страшно. Врло повољне су околности да се максимално ангажујете на љубавном плану.

Рибе

Немојте да убрзавате процесе јер за све постоји процедура коју ће бити неопходно испоштовати. На љубавном плану осим пар интересантних сусрета и разговора нема значајнијих преокрета.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана