Dnevni horoskop za 20. septembar

G.S.
Dnevni horoskop za 20. septembar

Danas je dan pun izazova, ali i prilika za rast i napredak za sve horoskopske znakove. Otkrijte kome su zvijezde naklonjene.

Ovan

Moraćete da obraćate pažnju na svaku riječ i na svaki detalj da biste izbjegli zastoje u radnom procesu. Ukoliko ste slobodni opustite se i uživajte. Nova poznanstva moguća su preko prijatelja.

Bik

Ne bi bilo loše da budete strpljivi sa donošenjem nekih važnih odluka i sačekate povoljniji trenutak. Sasvim solidan dan vas očekuje u sferi ljubavi, gdje se od vas očekuje da preuzmete inicijativu.

Blizanci

Bilo bi mudro da danas pokušate da izbjegnete potencijalne verbalne konflikte sa poslovnim saradnicima. Nije realno očekivati neke kapitalne ideje i poteze sa tom težinom, ali uživanje u sitnicama koje život znače svakako jeste.

Rak

Više pažnje obratiti na papirološka pitanja i dokumentaciju i sve pročitajte više puta prije slanja ili potpisivanja. Bez značajnijih promjena na vašem ljubavnom nebu tokom ovog dana u odnosu na prethodni.

Lav

Radite u etapama, nije realno forsiranjem više poteza istovremeno da postignete zadovoljavajući poslovni uspjeh. Moguće neprijatno iznenađenje u sferi ljubavi, pokušajte da izbjegnete tako što ćete se zapitati gdje ste pogriješili i da li ste sve rekli.

Djevica

Ništa novo u odnosu na prethodni dan što se poslovnog angažovanja tiče. Budite angažovani maksimalno i trud će se svakako isplatiti. Okolnosti su povoljne za neko zajedničko putovanje ukoliko imate u planu, ukoliko ne svakako trebate biti više u pokretu.

Vaga

Ništa neće moći da ide lagano i bez trzavica, ali će svakako ići. Nemojte potpisivati nikakve ugovore još uvijek. U svom ritmu, opušteno i bez velikih očekivanja nastavite u sferi ljubavi.

Škorpija

Pojačan obim posla mogle bi da očekuju Škorpije i sve bi moglo da liči na nemoguću misiju. Mogući su i neki zastoji i lošija organizacija. Možete biti nezadovoljni onim što dobijate od partnera.

Strijelac

Biće potrebno malo više ubjeđivanja da vas saradnici ili nadređeni saslušaju o pitanju pokretanja novih inicijativa, ali ne odustajte. Ukoliko ste napravili dobar plan nije loš dan da se pozabavite nekim finim potezima na polju ljubavi.

Jarac

Treba da proširite obim posla, a to vam neće ići baš po planu. Ne bi bilo loše da zatražite i pomoć. Ukoliko i bude nekih sitnih prepucavanja danas uspješno ćete to prevazići.

Vodolija

Prepreke sa kojima se budete suočavali uglavnom će vam donositi samo kratkotrajne zastoje, ništa strašno. Vrlo povoljne su okolnosti da se maksimalno angažujete na ljubavnom planu.

Ribe

Nemojte da ubrzavate procese jer za sve postoji procedura koju će biti neophodno ispoštovati. Na ljubavnom planu osim par interesantnih susreta i razgovora nema značajnijih preokreta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana