Дневни хороскоп за 20. март

Г.С.
Дневни хороскоп за 20. март

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Срећан рођендан! Марс је ваш планетарни владар и помјера се из Близанаца у Ра­к 25. марта, баш када почиње сезона Овна. Ракови су познати по својој емоционалној осјетљивости, интуицији и способности да се придржавају својих осјећања.

Бик

Бикови, период Овна за вас значи да живот схватате превише озбиљно. Сезона Овна има тенденцију да подстакне Бика на унутрашњу промјену. Смијех и игра могу бити дивни начини да се поново повежете са самим собом.

Близанци

Близанци ће се осјећати сигурније и привлачније током сезоне Овна, захваљујући положају Сунца који активира њихову друштвену страну. Највјероватније ћете се осјећати друштвеније током овог времена и можда ћете чак стећи неке нове пријатеље.

Рак

Можда нисте увијек осјетљив и интуитивни водени знак, али сезона Овна је ту да вас подстакне да говорите у своје име. Охрабрује Ракове и подсјећа их да је важно да кажу како се осјећају и шта желе да постигну.

Лав

Ово је сезона за велике снове, Лавови. Сезона Овна ће посебно активирати ваш сектор путовања, тако да ћете можда сањати о одласку на неку нову локацију. Ове сезоне, много тога ће се чинити могућим, али не заборавите да се крећете, мијењате, побољшавате.

Дјевица

Не само да ће вас сезона Овна учинити самоувјеренијим и спремнијим да се изборите за своје снове, већ ће се вртјети и око финансијских ствари. Ово је одлично вријеме за Дјевицу да потврди своју доминацију и преговара о дугорочним уговорима на послу или у финансијској сарадњи.

Вага

Ваге, љубав би могла бити у ваздуху! Током сезоне Овна, ваш сектор партнерства је активиран па ако нисте сигурни да ли се вашој симпатији допадате или сте размишљали о томе да некога позовете, сада је вријеме.

Шкорпија

Ово је одличан тренутак да дате приоритет свом здрављу и менталном и физичком. Почећете да се осјећате као да можете више и спремни сте да мијењате неке навике. Ваша доминантна планета Марс имаће утицај и чини да имате снажнију енергију.

Стријелац

Ви ћете, као и Лавови, имати користи и осјећаћете снажну енергију јер се Сунце налази у ватреном знаку. Истраживање, креативност, љубав и авантура биће наглашени током сезоне Овна. Можда бисте жељели да започнете нове пројекте, упознате нове људе или отпутујете негде ново.

Јарац

Дом је тамо гдје је срце. Бићете фокусирани на значајне промјене код куће или у породичним ситуацијама. Постављање јасних граница у односима је једнако важан приоритет. Ако имате проблем код куће, ова сезона Овна би могла бити добро вријеме да га ријешите.

Водолија

Водолије, не морате бити савршени ове сезоне. Осјећаћете се слободније, страственије, комуникативније и креативније. Не морате чекати да све буде савршено прије него што почнете, само урадите оно што желите.

Рибе

Ако Сунце напушта ваш знак током сезоне Овна и даље је важно да се посветите себи. Научите да посветите неко вријеме себи, да се одморите, опустите или нешто ново учите.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана