Dnevni horoskop za 20. mart

G.S.
Dnevni horoskop za 20. mart

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Srećan rođendan! Mars je vaš planetarni vladar i pomjera se iz Blizanaca u Ra­k 25. marta, baš kada počinje sezona Ovna. Rakovi su poznati po svojoj emocionalnoj osjetljivosti, intuiciji i sposobnosti da se pridržavaju svojih osjećanja.

Bik

Bikovi, period Ovna za vas znači da život shvatate previše ozbiljno. Sezona Ovna ima tendenciju da podstakne Bika na unutrašnju promjenu. Smijeh i igra mogu biti divni načini da se ponovo povežete sa samim sobom.

Blizanci

Blizanci će se osjećati sigurnije i privlačnije tokom sezone Ovna, zahvaljujući položaju Sunca koji aktivira njihovu društvenu stranu. Najvjerovatnije ćete se osjećati društvenije tokom ovog vremena i možda ćete čak steći neke nove prijatelje.

Rak

Možda niste uvijek osjetljiv i intuitivni vodeni znak, ali sezona Ovna je tu da vas podstakne da govorite u svoje ime. Ohrabruje Rakove i podsjeća ih da je važno da kažu kako se osjećaju i šta žele da postignu.

Lav

Ovo je sezona za velike snove, Lavovi. Sezona Ovna će posebno aktivirati vaš sektor putovanja, tako da ćete možda sanjati o odlasku na neku novu lokaciju. Ove sezone, mnogo toga će se činiti mogućim, ali ne zaboravite da se krećete, mijenjate, poboljšavate.

Djevica

Ne samo da će vas sezona Ovna učiniti samouvjerenijim i spremnijim da se izborite za svoje snove, već će se vrtjeti i oko finansijskih stvari. Ovo je odlično vrijeme za Djevicu da potvrdi svoju dominaciju i pregovara o dugoročnim ugovorima na poslu ili u finansijskoj saradnji.

Vaga

Vage, ljubav bi mogla biti u vazduhu! Tokom sezone Ovna, vaš sektor partnerstva je aktiviran pa ako niste sigurni da li se vašoj simpatiji dopadate ili ste razmišljali o tome da nekoga pozovete, sada je vrijeme.

Škorpija

Ovo je odličan trenutak da date prioritet svom zdravlju i mentalnom i fizičkom. Počećete da se osjećate kao da možete više i spremni ste da mijenjate neke navike. Vaša dominantna planeta Mars imaće uticaj i čini da imate snažniju energiju.

Strijelac

Vi ćete, kao i Lavovi, imati koristi i osjećaćete snažnu energiju jer se Sunce nalazi u vatrenom znaku. Istraživanje, kreativnost, ljubav i avantura biće naglašeni tokom sezone Ovna. Možda biste željeli da započnete nove projekte, upoznate nove ljude ili otputujete negde novo.

Jarac

Dom je tamo gdje je srce. Bićete fokusirani na značajne promjene kod kuće ili u porodičnim situacijama. Postavljanje jasnih granica u odnosima je jednako važan prioritet. Ako imate problem kod kuće, ova sezona Ovna bi mogla biti dobro vrijeme da ga riješite.

Vodolija

Vodolije, ne morate biti savršeni ove sezone. Osjećaćete se slobodnije, strastvenije, komunikativnije i kreativnije. Ne morate čekati da sve bude savršeno prije nego što počnete, samo uradite ono što želite.

Ribe

Ako Sunce napušta vaš znak tokom sezone Ovna i dalje je važno da se posvetite sebi. Naučite da posvetite neko vrijeme sebi, da se odmorite, opustite ili nešto novo učite.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana