Дневни хороскоп за 20. мај

Г.С.
Дневни хороскоп за 20. мај

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

У посљедње вријеме осјећате да имате много хитних ствари за рјешавање, али ова недјеља вам помаже да се осјећате сигурније у сопствене снаге. Повезивање са породицом, забава и искориштавање сваке прилике да се осјећате добро је ваша мисија у овом периоду.

Бик

Ове недјеље ћете се осјећати преплављени захвалношћу, јер се све дешава како сте жељели. Било вам је тешко да нађете своју стабилност у посљедњих годину дана. А сада, када се ствари коначно слегну, осјећате се захвалним за све што имате.

Близанци

Сматрајте зраке наде обећањем да сте на правом путу, чак и ако не можете тачно да објасните шта ови знаци значе. У реду је да их чувате као своје мале тајне. Дискреција је кључна током овог периода и ви бирате када сте спремни да их подијелите са остатком свијета.

Рак

Тачно знате какве намјере да поставите са младим Мјесецом у Бику. Добар је тренутак да направите добро испланиран план за испуњење својих снова. Такође, дозволите онима око вас да открију које су ваше истинске жеље.

Лав

Морате да процијените своје успјехе и неуспјехе у посљедњих шест мјесеци. Ваш професионални живот је посебно хаотичан од прошлог новембра. Али сада је вријеме да одустанете од негодовања и преузмете ситуацију у своје руке.

Дјевица

Послије бројних кашњења и превише грешака, успијевате да сакупите дијелове слагалице и све поправите након што Меркур настави своје директно кретање. Не заборавите да водите рачуна о свом менталном здрављу.

Вага

У посљедње вријеме сте дошли до закључка да је боље да све радите сами. Али овонедјељни астрални транзити вас подсјећају колико је важна подршка заједнице и колектива чији сте дио.

Шкорпија

Прошли сте кроз многе тешке промјене у вези са вашим најближим односима, пословним или сарадничким партнерствима. Али ове недјеље осјећате да ћете успоставити везе које треба да трају.

Стријелац

У наредних годину дана можете да нађете више радости и смисла у свом послу, у погледу здравља и свакодневног живота. Искористите млад Мјесец да одредите намјере и приоритете.

Јарац

Живот ће вам постати много занимљивији и забавнији. У посљедњих годину дана сте напорно радили на откривању заједнице у којој ћете бити дио и у коју ћете се интегрисати.

Водолија

Откривате да вам стабилност и живот код куће могу пружити више радости него што сте мислили. Млад Мјесец је вријеме за постављање намјера за сљедећу годину у вези са везом са породицом и коријенима.

Рибе

Ситуација ће се значајно побољшати за вас. Јупитер, планета која влада вашим знаком, улази у Бик и започиње годину у којој ћете пронаћи смисао и сврху у својим хобијима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана