Dnevni horoskop za 20. maj

G.S.
Dnevni horoskop za 20. maj

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

U posljednje vrijeme osjećate da imate mnogo hitnih stvari za rješavanje, ali ova nedjelja vam pomaže da se osjećate sigurnije u sopstvene snage. Povezivanje sa porodicom, zabava i iskorištavanje svake prilike da se osjećate dobro je vaša misija u ovom periodu.

Bik

Ove nedjelje ćete se osjećati preplavljeni zahvalnošću, jer se sve dešava kako ste željeli. Bilo vam je teško da nađete svoju stabilnost u posljednjih godinu dana. A sada, kada se stvari konačno slegnu, osjećate se zahvalnim za sve što imate.

Blizanci

Smatrajte zrake nade obećanjem da ste na pravom putu, čak i ako ne možete tačno da objasnite šta ovi znaci znače. U redu je da ih čuvate kao svoje male tajne. Diskrecija je ključna tokom ovog perioda i vi birate kada ste spremni da ih podijelite sa ostatkom svijeta.

Rak

Tačno znate kakve namjere da postavite sa mladim Mjesecom u Biku. Dobar je trenutak da napravite dobro isplaniran plan za ispunjenje svojih snova. Takođe, dozvolite onima oko vas da otkriju koje su vaše istinske želje.

Lav

Morate da procijenite svoje uspjehe i neuspjehe u posljednjih šest mjeseci. Vaš profesionalni život je posebno haotičan od prošlog novembra. Ali sada je vrijeme da odustanete od negodovanja i preuzmete situaciju u svoje ruke.

Djevica

Poslije brojnih kašnjenja i previše grešaka, uspijevate da sakupite dijelove slagalice i sve popravite nakon što Merkur nastavi svoje direktno kretanje. Ne zaboravite da vodite računa o svom mentalnom zdravlju.

Vaga

U posljednje vrijeme ste došli do zaključka da je bolje da sve radite sami. Ali ovonedjeljni astralni tranziti vas podsjećaju koliko je važna podrška zajednice i kolektiva čiji ste dio.

Škorpija

Prošli ste kroz mnoge teške promjene u vezi sa vašim najbližim odnosima, poslovnim ili saradničkim partnerstvima. Ali ove nedjelje osjećate da ćete uspostaviti veze koje treba da traju.

Strijelac

U narednih godinu dana možete da nađete više radosti i smisla u svom poslu, u pogledu zdravlja i svakodnevnog života. Iskoristite mlad Mjesec da odredite namjere i prioritete.

Jarac

Život će vam postati mnogo zanimljiviji i zabavniji. U posljednjih godinu dana ste naporno radili na otkrivanju zajednice u kojoj ćete biti dio i u koju ćete se integrisati.

Vodolija

Otkrivate da vam stabilnost i život kod kuće mogu pružiti više radosti nego što ste mislili. Mlad Mjesec je vrijeme za postavljanje namjera za sljedeću godinu u vezi sa vezom sa porodicom i korijenima.

Ribe

Situacija će se značajno poboljšati za vas. Jupiter, planeta koja vlada vašim znakom, ulazi u Bik i započinje godinu u kojoj ćete pronaći smisao i svrhu u svojim hobijima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana