Дневни хороскоп за 20. јануар

Г.С.
Дневни хороскоп за 20. јануар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Нечија порука може да се тумачи на различите начине, а за вас је истинито оно што вам је драго да чујете. Будите разумни, тренутни неуспјех треба да вас мотивише на додатну упорност или на жељу за превазилажење личних слабости.

Бик

Стало вам је да привучете нечију емотивну пажњу, али чините низ погрешних ствари. У пословно-финансијском смислу, заборавите на превелике амбиције или на жељу за присвајањем туђих резултата.

Близанци

Дјелујете забринуто, имате утисак да неправедно трпите због нечијег ћудљивог понашања или одсутности. Важно је да сачувате добру пословну позицију међу сарадницима, немојте штедјети своју енергију или вријеме.

Рак

Дјелујете узнемирено при помисли да вас неко емотивно запоставља. Коло среће се окреће, будите стрпљивији. Нечији одговори могу да се тумаче на различите начине, али ви имате лош предосјећај и страхујете од могућег неуспјеха.

Лав

Ублажите тон којим се обраћате вољеној особи. Обавезно прихватите нечије извињење. Избјегавајте сукоб са особом која оспорава ваш начин размишљања и пословне резултате. Увијек постоји заобилазно рјешење.

Дјевица

Нема потребе да потцјењујете партнерове могућности или да се заносите субјективним процјенама. Избјегавајте претјерано експонирање и немојте причати о стварима које представљају потенцијални ризик.

Вага

Избјегавајте напете ситуације у сусрету са вољеном особом, важно је да међу вама постоје добре намјере. Уколико вам је стало да тестирате своје интелектуалне или практичне способности, потребно је да имате прецизне циљеве.

Шкорпија

Стало вам је да изгледате лијепо, духовито или шармантно пред својом околином. Међутим, неко погрешно карактерише ваше понашање. Немојте дозволити да вас неко критикује без правог повода. Препустите другима ситуације са високим степеном ризика.

Стријелац

Ако вам је стало до сусрета са једном особом, немојте оклијевати. Потрудите се да створите љубавну атмосферу. Пажљиво размислите о алтернативним рјешењима која вам стоје на располагању. Нема разлога да доносите исхитрене одлуке.

Јарац

Добро сте расположени, нема разлога да измичете пред љубавним сигналима. Приуштите себи неку омиљену забаву. Имате добру процјену различитих могућности на пословној сцени и умијете да дјелујете сугестивно на околину.

Водолија

Немојте дозволити да вас неко заварава. Потребни су вам бољи критеријуми при избору новог друштва или забаве. Осјећате негативно расположење у кругу сарадника, сачувајте присебност у сусрету са особом која подрива ваш пословни статус.

Рибе

Будите умјерени у захтјевима према вољеној особи. Пријаће вам сусрет са блиским пријатељима и нечија пажња. Нечија прича на вас оставља супротан ефекат. Нема потребе да се расплињавате на различите стране и да се оптерећујете амбициозним циљевима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана