Dnevni horoskop za 20. januar

G.S.
Dnevni horoskop za 20. januar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Nečija poruka može da se tumači na različite načine, a za vas je istinito ono što vam je drago da čujete. Budite razumni, trenutni neuspjeh treba da vas motiviše na dodatnu upornost ili na želju za prevazilaženje ličnih slabosti.

Bik

Stalo vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju, ali činite niz pogrešnih stvari. U poslovno-finansijskom smislu, zaboravite na prevelike ambicije ili na želju za prisvajanjem tuđih rezultata.

Blizanci

Djelujete zabrinuto, imate utisak da nepravedno trpite zbog nečijeg ćudljivog ponašanja ili odsutnosti. Važno je da sačuvate dobru poslovnu poziciju među saradnicima, nemojte štedjeti svoju energiju ili vrijeme.

Rak

Djelujete uznemireno pri pomisli da vas neko emotivno zapostavlja. Kolo sreće se okreće, budite strpljiviji. Nečiji odgovori mogu da se tumače na različite načine, ali vi imate loš predosjećaj i strahujete od mogućeg neuspjeha.

Lav

Ublažite ton kojim se obraćate voljenoj osobi. Obavezno prihvatite nečije izvinjenje. Izbjegavajte sukob sa osobom koja osporava vaš način razmišljanja i poslovne rezultate. Uvijek postoji zaobilazno rješenje.

Djevica

Nema potrebe da potcjenjujete partnerove mogućnosti ili da se zanosite subjektivnim procjenama. Izbjegavajte pretjerano eksponiranje i nemojte pričati o stvarima koje predstavljaju potencijalni rizik.

Vaga

Izbjegavajte napete situacije u susretu sa voljenom osobom, važno je da među vama postoje dobre namjere. Ukoliko vam je stalo da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, potrebno je da imate precizne ciljeve.

Škorpija

Stalo vam je da izgledate lijepo, duhovito ili šarmantno pred svojom okolinom. Međutim, neko pogrešno karakteriše vaše ponašanje. Nemojte dozvoliti da vas neko kritikuje bez pravog povoda. Prepustite drugima situacije sa visokim stepenom rizika.

Strijelac

Ako vam je stalo do susreta sa jednom osobom, nemojte oklijevati. Potrudite se da stvorite ljubavnu atmosferu. Pažljivo razmislite o alternativnim rješenjima koja vam stoje na raspolaganju. Nema razloga da donosite ishitrene odluke.

Jarac

Dobro ste raspoloženi, nema razloga da izmičete pred ljubavnim signalima. Priuštite sebi neku omiljenu zabavu. Imate dobru procjenu različitih mogućnosti na poslovnoj sceni i umijete da djelujete sugestivno na okolinu.

Vodolija

Nemojte dozvoliti da vas neko zavarava. Potrebni su vam bolji kriterijumi pri izboru novog društva ili zabave. Osjećate negativno raspoloženje u krugu saradnika, sačuvajte prisebnost u susretu sa osobom koja podriva vaš poslovni status.

Ribe

Budite umjereni u zahtjevima prema voljenoj osobi. Prijaće vam susret sa bliskim prijateljima i nečija pažnja. Nečija priča na vas ostavlja suprotan efekat. Nema potrebe da se rasplinjavate na različite strane i da se opterećujete ambicioznim ciljevima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana