Дневни хороскоп за 20. август

Г.С.
Дневни хороскоп за 20. август

Прочитајте дневни хороскоп за свој знак и сазнајте какав дан вас очекује.

Ован

Оно што вама изгледа интересантно, партнер посматра са одређеном дозом неповјерења или одбијања. Налазите се у дилеми да ли се неко поиграва вашим повјерењем или је по сриједи заједнички пословни неспоразум.

Бик

Тренутно, љубав и задовољство не иду у комбинацији. Партнер изненада поставља питања која у вама подстичу емотивну нелагодност. Потребан вам је додатни опрез у сусрету са сарадницима и приликом процјене нових пословних прилика.

Близанци

Могуће је да партнер има више проблема него што претпостављате. Покажите емпатију и разумијевање у сваком погледу. Дјелујете као особа која своје пословно-финансијске циљеве ставља изнад интереса већине, због тога вас очекују различити коментари.

Рак

Нема разлога за лажну скромност у друштву вољене особе. Покажите да умијете да заблистате пуним сјајем и заносом у правом тренутку. Налазите се у сјајној прилици да утичете на пословни договор или да удвостручите своје резултате. Потребно је да преузмете иницијативу.

Лав

Обратите пажњу на особу која вас посматра заљубљеним погледом или са топлим осмијехом на уснама. Препустите се својој инспирацији. Прихватите нове идеје са намјером да проширите своје сазнајне видике. Неко вас усмјерава на креативно изражавање и дјеловање.

Дјевица

У сусрету са вољеном особом све изгледа скоро идеално, не треба да кварите утисак о заједничкој срећи. Понекад је нужно употријебити тајну формулу, која доноси велики успјех и лично задовољство. Докажите да посједујете професионалне манире.

Вага

Партнер има другачије идеје, сачекајте да увиди своје грешке. Не можете неком наметати мишљење и вољу. Дјелујете амбициозно, али и нескромно у својим изјавама. Потребно је да уважите нечије мишљење када се одлучује о пословно-финансијским интересима.

Шкорпија

Не можете да игноришете нечије присуство, стога обратите пажњу на идеју коју предлаже вољена особа или блиски пријатељи. Очекујете велике промјене у својој околини, али реалност изгледа другачије, узалудно расплињавате креативну енергију.

Стријелац

Свијет око вас изгледа много боље или љепше када се налазите у позитивном окружењу и уз блиску особу. Важно је да сачувате присебност духа и да коригујете свој пропуст. Размислите коме треба да се обратите за подршку.

Јарац

Потрудите се да дјелујете неодољиво на особу која привлачи вашу емотивну пажњу. Осмислите интересантну и романтичну забаву. Уколико сте довољно одговорни, немојте дозволити да вас поколеба нечија прича. Поступите по својој савјести.

Водолија

Добар предосјећај који имате наговјештава узбудљиву забаву или нови емотивни сусрет. Опустите се у нечијем друштву. Околина помаже заједничком успјеху и неко покушава да вам обезбиједи одређене повластице и боље материјалне услове.

Рибе

Улазак у неку забрањену зону, али и порив за авантуром може да вас разочара. Имате амбициозне планове и нескромне жеље, међутим ваш успјех зависи од некога са стране.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана