Dnevni horoskop za 20. avgust

G.S.
Dnevni horoskop za 20. avgust

Pročitajte dnevni horoskop za svoj znak i saznajte kakav dan vas očekuje.

Ovan

Ono što vama izgleda interesantno, partner posmatra sa određenom dozom nepovjerenja ili odbijanja. Nalazite se u dilemi da li se neko poigrava vašim povjerenjem ili je po srijedi zajednički poslovni nesporazum.

Bik

Trenutno, ljubav i zadovoljstvo ne idu u kombinaciji. Partner iznenada postavlja pitanja koja u vama podstiču emotivnu nelagodnost. Potreban vam je dodatni oprez u susretu sa saradnicima i prilikom procjene novih poslovnih prilika.

Blizanci

Moguće je da partner ima više problema nego što pretpostavljate. Pokažite empatiju i razumijevanje u svakom pogledu. Djelujete kao osoba koja svoje poslovno-finansijske ciljeve stavlja iznad interesa većine, zbog toga vas očekuju različiti komentari.

Rak

Nema razloga za lažnu skromnost u društvu voljene osobe. Pokažite da umijete da zablistate punim sjajem i zanosom u pravom trenutku. Nalazite se u sjajnoj prilici da utičete na poslovni dogovor ili da udvostručite svoje rezultate. Potrebno je da preuzmete inicijativu.

Lav

Obratite pažnju na osobu koja vas posmatra zaljubljenim pogledom ili sa toplim osmijehom na usnama. Prepustite se svojoj inspiraciji. Prihvatite nove ideje sa namjerom da proširite svoje saznajne vidike. Neko vas usmjerava na kreativno izražavanje i djelovanje.

Djevica

U susretu sa voljenom osobom sve izgleda skoro idealno, ne treba da kvarite utisak o zajedničkoj sreći. Ponekad je nužno upotrijebiti tajnu formulu, koja donosi veliki uspjeh i lično zadovoljstvo. Dokažite da posjedujete profesionalne manire.

Vaga

Partner ima drugačije ideje, sačekajte da uvidi svoje greške. Ne možete nekom nametati mišljenje i volju. Djelujete ambiciozno, ali i neskromno u svojim izjavama. Potrebno je da uvažite nečije mišljenje kada se odlučuje o poslovno-finansijskim interesima.

Škorpija

Ne možete da ignorišete nečije prisustvo, stoga obratite pažnju na ideju koju predlaže voljena osoba ili bliski prijatelji. Očekujete velike promjene u svojoj okolini, ali realnost izgleda drugačije, uzaludno rasplinjavate kreativnu energiju.

Strijelac

Svijet oko vas izgleda mnogo bolje ili ljepše kada se nalazite u pozitivnom okruženju i uz blisku osobu. Važno je da sačuvate prisebnost duha i da korigujete svoj propust. Razmislite kome treba da se obratite za podršku.

Jarac

Potrudite se da djelujete neodoljivo na osobu koja privlači vašu emotivnu pažnju. Osmislite interesantnu i romantičnu zabavu. Ukoliko ste dovoljno odgovorni, nemojte dozvoliti da vas pokoleba nečija priča. Postupite po svojoj savjesti.

Vodolija

Dobar predosjećaj koji imate nagovještava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Opustite se u nečijem društvu. Okolina pomaže zajedničkom uspjehu i neko pokušava da vam obezbijedi određene povlastice i bolje materijalne uslove.

Ribe

Ulazak u neku zabranjenu zonu, ali i poriv za avanturom može da vas razočara. Imate ambiciozne planove i neskromne želje, međutim vaš uspjeh zavisi od nekoga sa strane.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana