Дневни хороскоп за 2. јун

Г.С.
Дневни хороскоп за 2. јун

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Неплаћени рачун вам стиже на наплату, а може бити и онај који сте превидјели. Посљедњи је дан ретроградног Меркура у вашем сектору новца. Постоји шанса да ћете имати позитиван исход у преговорима о плановима отплате свог дуга.

Бик

Можда ћете морати да преиспитате свој дугорочни циљ и његово вријеме реализације. Сад је право вријеме да му се посветите. Налазимо се на средини године и није касно да се бавите циљевима које сте за 2022. поставили у јануару како бисте стигли све да их остварите.

Близанци

Можда сте погрешно разумјели мотиве блиске особе и сада јасније видите ствари. Можда сте имали лош осјећај у вези неке особе, али сада сигурно знате без икакве сумње да би било паметно да је се клоните.

Рак

Особа с којом сте покушали да се чујете, коначно је одлучила да се одазове на ваш позив. Прави је тренутак да се видите са старим пријатељем. Иако не проведете пуно времена заједно, уживаћете у присјећању на тренутке из прошлости.

Лав

Ово је недјеља за анализирање (не)постигнутог на послу. Ово може бити прилика да поправите утисак код надређених и колега и исправите грешку коју сте раније направили.

Дјевица

Ако је пред вама испит или колоквијум, данас је одличан дан за учење и прелиминарну провјеру знања. Ово је сјајан тренутак да прегледате књиге, скрипте и биљешке које сте написали и извучете оно најважније из градива.

Вага

Добићете прилику да сазнате праву истину о нечему што вас је већ неко вријеме занимало. Понекад се дешава да ствари изађу на видјело када се најмање надате. Искористите ову прилику на прави начин.

Шкорпија

Веза увијек може да се оживи ако партнери то довољно желе. Можда ћете се осјећати као да сте спремни да некоме кога волите дате још једну шансу. То би могао бити кључан потез за ваш љубавни живот.

Стријелац

Можда ћете одлучити да размотрите начин помоћу кога ћете управљати својим временом. Ово је сјајно вријеме да поново погледате свој планер и направите дугоочекиване промјене у њему.

Јарац

Ако имате још неурађених пројеката, сада је вријеме да их завршите. Можда ће вам бити од користи да ослободите своје вријеме за друге креативне идеје. Дајте себи рок да завршите све што можете до краја недјеље.

Водолија

Савршен је дан да извршите попис личне имовине и да се упознате са оним што посједујете. За потребе осигурања увијек је добро имати списак ствари које посједујете, а које су посебно вриједне.

Рибе

Порука коју већ неко вријеме очекујете може доћи тек сада или ћете можда открити да је заказани састанак са неким помјерен. Можда ћете схватити да сте заборавили да пошаљете мејл или да завршите неку папирологију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана