Dnevni horoskop za 2. jun

G.S.
Dnevni horoskop za 2. jun

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Neplaćeni račun vam stiže na naplatu, a može biti i onaj koji ste previdjeli. Posljednji je dan retrogradnog Merkura u vašem sektoru novca. Postoji šansa da ćete imati pozitivan ishod u pregovorima o planovima otplate svog duga.

Bik

Možda ćete morati da preispitate svoj dugoročni cilj i njegovo vrijeme realizacije. Sad je pravo vrijeme da mu se posvetite. Nalazimo se na sredini godine i nije kasno da se bavite ciljevima koje ste za 2022. postavili u januaru kako biste stigli sve da ih ostvarite.

Blizanci

Možda ste pogrešno razumjeli motive bliske osobe i sada jasnije vidite stvari. Možda ste imali loš osjećaj u vezi neke osobe, ali sada sigurno znate bez ikakve sumnje da bi bilo pametno da je se klonite.

Rak

Osoba s kojom ste pokušali da se čujete, konačno je odlučila da se odazove na vaš poziv. Pravi je trenutak da se vidite sa starim prijateljem. Iako ne provedete puno vremena zajedno, uživaćete u prisjećanju na trenutke iz prošlosti.

Lav

Ovo je nedjelja za analiziranje (ne)postignutog na poslu. Ovo može biti prilika da popravite utisak kod nadređenih i kolega i ispravite grešku koju ste ranije napravili.

Djevica

Ako je pred vama ispit ili kolokvijum, danas je odličan dan za učenje i preliminarnu provjeru znanja. Ovo je sjajan trenutak da pregledate knjige, skripte i bilješke koje ste napisali i izvučete ono najvažnije iz gradiva.

Vaga

Dobićete priliku da saznate pravu istinu o nečemu što vas je već neko vrijeme zanimalo. Ponekad se dešava da stvari izađu na vidjelo kada se najmanje nadate. Iskoristite ovu priliku na pravi način.

Škorpija

Veza uvijek može da se oživi ako partneri to dovoljno žele. Možda ćete se osjećati kao da ste spremni da nekome koga volite date još jednu šansu. To bi mogao biti ključan potez za vaš ljubavni život.

Strijelac

Možda ćete odlučiti da razmotrite način pomoću koga ćete upravljati svojim vremenom. Ovo je sjajno vrijeme da ponovo pogledate svoj planer i napravite dugoočekivane promjene u njemu.

Jarac

Ako imate još neurađenih projekata, sada je vrijeme da ih završite. Možda će vam biti od koristi da oslobodite svoje vrijeme za druge kreativne ideje. Dajte sebi rok da završite sve što možete do kraja nedjelje.

Vodolija

Savršen je dan da izvršite popis lične imovine i da se upoznate sa onim što posjedujete. Za potrebe osiguranja uvijek je dobro imati spisak stvari koje posjedujete, a koje su posebno vrijedne.

Ribe

Poruka koju već neko vrijeme očekujete može doći tek sada ili ćete možda otkriti da je zakazani sastanak sa nekim pomjeren. Možda ćete shvatiti da ste zaboravili da pošaljete mejl ili da završite neku papirologiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana