Дневни хороскоп за 2. април

Г.С.
Дневни хороскоп за 2. април

Сваки дан доноси нове изазове и прилике, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Погледајте шта вас чека данас.

Ован

Не либите се да питате ствари које вам стварају недоумицу. Ем ће вама бити лакше, ем ћете коначно знати на чему сте. Обратите пажњу на лажна пријатељства и смјешкања, иза тога се крије неки интерес. Више се крећите и вјежбајте!

Бик

У посљедње вријеме сте се улијенили, занемарујете обавезе и ствари препуштате случају. Звијезде вам налажу да се тргнете, позовите људе од “акције” и позитивне енергије и коначно се активирајте. Видјећете како ћете процвјетати. Слободне Бикове очекују позиви и понуде симпатије. Зашто да не! Уносите више витамина и воде.

Близанци

Данашњи дан ћете започети у добром расположењу, дајте себи одушка и организујте дан по мјери. Вас не држи мјесто, зато изађите у природу и уживајте са драгим људима. Чувајте се прича рекла-казала и не примајте све к срцу. На крају дана емоције ће вас стићи, пригрлите их објема рукама. Могуће су главобоље због промјена времена!

Рак

Током читавог дана неће вам баш најсјајније ићи комуникација са људима. Долазићете у неспоразуме и недоумице. Нешто што вас мучи утицаће вам на фокус и концетрацију. Брже боље схватите у чему је проблем и ријешите га. Тако ћете бити растерећенији и продуктивнији. Партнер вам је огромна подршка, налазите се на истој таласној дужини. Избјегавајте стресне ситуације!

Лав

Данас ћете имати потребу да ћутите и гледате са стране. И то је у реду, јер на тај начин учите. Очекујте позив старог пријатеља и обнову познанства. Врло је могуће да ће се то свести на пословну причу. Добро размислите да ли вам то доноси корист или огроман трошак. Више се крећите и боравите у природи.

Дјевица

Почетком дана бићете растерећени и без брига. У другој половини очекујте трку са временом и помагање другима. Остатак дана организујте по својој мјери. Позовите друштво у излазак или једноставно уживајте у кругу породице. Не заборавите на обећање које сте недавно дали једној особи. Уносите више витамина!

Вага

Не улазите у конфликт са старијим од вас. Покушајте да сваку критику преокренете у своју корист и извучете најбоље из тога. Тако ћете знати да сте на добром путу! Љубав вам је на посљедњем мјесту, било би добро да пробудите варнице у односу и пружите мало више пажње партнеру. Провјерите крвни притисак!

Шкорпија

Данас вам неће бити све “овце на броју”. Бићете склони расправама и свађама и жељећете да све буде по вашем. Знајте да ћете наићи на отпор, зато на вријеме спустите отпор и окрените се компромису. Слободне Шкорпије уживаће у друштву супротног пола. Промјена мјеста ће вам такође пријати па чак и неки мини-излет. Избјегавајте стресне ситуације!

Стријелац

Промјене времена утицаће и на ваше расположење, не дозволите да се још више учаурите у кући. Уколико немате избора, радите нешто продуктивно или завршите започете обавезе. Очекујте и прилив новца те ће вам један омањи шопинг поправити расположење. Заузети Стријелчеви нека избјегавају љубомору, коштаће вас живаца и здравља.

Јарац

Очекује вас један растерећан дан, проведите га што је најбоље могуће са драгим људима и напуните батерије за наредну седмицу. Измирите новчане дугове да не бисте касније заборавили на њих. Још није вријеме за задуживање, зато се држите даље од тога. Очекује вас изненадни сусрет са једном особом из прошлости. Здравље добро!

Водолија

Већ у првом половини дана очекују вас вијести које ће вам покварити расположење. У питању су новчане природе. Звијезде вам савјетују да се не петљате са пословима у којима нисте вични, јер врло лако може да вам се поткраде грешка, али и трошкови. Неко је бацио око на вас, а ви сте неодлучни. Покажите више разумијевање и будите директнији. Одмарајте се више!

Рибе

Долази вам доста разлога за срећу. Стижу вам лијепе вијести из пословне сфере, труд је уродио плодом. Не одустајте од својих идеја и окружите се амбициозним људима. Тако ћете још више напредовати. Слободне Рибе уживају у самоћи, а оне заузете нека посвете више пажње партнеру. Могући су проблеми са варењем и надутим стомаком. Обратите пажњу на исхрану!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана