Dnevni horoskop za 2. april

G.S.
Dnevni horoskop za 2. april

Svaki dan donosi nove izazove i prilike, a astrologija može pružiti uvid u energije koje nas okružuju. Pogledajte šta vas čeka danas.

Ovan

Ne libite se da pitate stvari koje vam stvaraju nedoumicu. Em će vama biti lakše, em ćete konačno znati na čemu ste. Obratite pažnju na lažna prijateljstva i smješkanja, iza toga se krije neki interes. Više se krećite i vježbajte!

Bik

U posljednje vrijeme ste se ulijenili, zanemarujete obaveze i stvari prepuštate slučaju. Zvijezde vam nalažu da se trgnete, pozovite ljude od “akcije” i pozitivne energije i konačno se aktivirajte. Vidjećete kako ćete procvjetati. Slobodne Bikove očekuju pozivi i ponude simpatije. Zašto da ne! Unosite više vitamina i vode.

Blizanci

Današnji dan ćete započeti u dobrom raspoloženju, dajte sebi oduška i organizujte dan po mjeri. Vas ne drži mjesto, zato izađite u prirodu i uživajte sa dragim ljudima. Čuvajte se priča rekla-kazala i ne primajte sve k srcu. Na kraju dana emocije će vas stići, prigrlite ih objema rukama. Moguće su glavobolje zbog promjena vremena!

Rak

Tokom čitavog dana neće vam baš najsjajnije ići komunikacija sa ljudima. Dolazićete u nesporazume i nedoumice. Nešto što vas muči uticaće vam na fokus i koncetraciju. Brže bolje shvatite u čemu je problem i riješite ga. Tako ćete biti rasterećeniji i produktivniji. Partner vam je ogromna podrška, nalazite se na istoj talasnoj dužini. Izbjegavajte stresne situacije!

Lav

Danas ćete imati potrebu da ćutite i gledate sa strane. I to je u redu, jer na taj način učite. Očekujte poziv starog prijatelja i obnovu poznanstva. Vrlo je moguće da će se to svesti na poslovnu priču. Dobro razmislite da li vam to donosi korist ili ogroman trošak. Više se krećite i boravite u prirodi.

Djevica

Početkom dana bićete rasterećeni i bez briga. U drugoj polovini očekujte trku sa vremenom i pomaganje drugima. Ostatak dana organizujte po svojoj mjeri. Pozovite društvo u izlazak ili jednostavno uživajte u krugu porodice. Ne zaboravite na obećanje koje ste nedavno dali jednoj osobi. Unosite više vitamina!

Vaga

Ne ulazite u konflikt sa starijim od vas. Pokušajte da svaku kritiku preokrenete u svoju korist i izvučete najbolje iz toga. Tako ćete znati da ste na dobrom putu! Ljubav vam je na posljednjem mjestu, bilo bi dobro da probudite varnice u odnosu i pružite malo više pažnje partneru. Provjerite krvni pritisak!

Škorpija

Danas vam neće biti sve “ovce na broju”. Bićete skloni raspravama i svađama i željećete da sve bude po vašem. Znajte da ćete naići na otpor, zato na vrijeme spustite otpor i okrenite se kompromisu. Slobodne Škorpije uživaće u društvu suprotnog pola. Promjena mjesta će vam takođe prijati pa čak i neki mini-izlet. Izbjegavajte stresne situacije!

Strijelac

Promjene vremena uticaće i na vaše raspoloženje, ne dozvolite da se još više učaurite u kući. Ukoliko nemate izbora, radite nešto produktivno ili završite započete obaveze. Očekujte i priliv novca te će vam jedan omanji šoping popraviti raspoloženje. Zauzeti Strijelčevi neka izbjegavaju ljubomoru, koštaće vas živaca i zdravlja.

Jarac

Očekuje vas jedan rasterećan dan, provedite ga što je najbolje moguće sa dragim ljudima i napunite baterije za narednu sedmicu. Izmirite novčane dugove da ne biste kasnije zaboravili na njih. Još nije vrijeme za zaduživanje, zato se držite dalje od toga. Očekuje vas iznenadni susret sa jednom osobom iz prošlosti. Zdravlje dobro!

Vodolija

Već u prvom polovini dana očekuju vas vijesti koje će vam pokvariti raspoloženje. U pitanju su novčane prirode. Zvijezde vam savjetuju da se ne petljate sa poslovima u kojima niste vični, jer vrlo lako može da vam se potkrade greška, ali i troškovi. Neko je bacio oko na vas, a vi ste neodlučni. Pokažite više razumijevanje i budite direktniji. Odmarajte se više!

Ribe

Dolazi vam dosta razloga za sreću. Stižu vam lijepe vijesti iz poslovne sfere, trud je urodio plodom. Ne odustajte od svojih ideja i okružite se ambicioznim ljudima. Tako ćete još više napredovati. Slobodne Ribe uživaju u samoći, a one zauzete neka posvete više pažnje partneru. Mogući su problemi sa varenjem i nadutim stomakom. Obratite pažnju na ishranu!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana