Дневни хороскоп за 19. септембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 19. септембар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

Данас ћете бити врло активни, комуникативни, ажурни и моћи ћете на много лакши начин покренути оно што вас интересује. За Овнове који су у везама добар је моменат да се грешке у партнерским односима исправе.

Бик

Већ на самом старту ове радне седмице могли бисте да очекујете мало напетију комуникацију са сарадницима, а организација неће бити баш на завидном нивоу. За оне који су у емотивним везама постоји разумијевање и склад на свим основама и по свим питањима.

Близанци

Седмица која је у најави на пословном плану доноси доста конфузије и недоречености. Потребно је два пута провјерити уговор прије него што га потпишете, водити рачуна о документацији, а када су договори у питању морате имати јачу дозу опреза.

Рак

Ово није нарочито повољан радни дан да се превише ангажујете. Будите ревносни и одговорни када су основни пословни задаци у питању. Нешто појачана љубомора и посесивност од стране вољене особе захтијеваће од вас додатна објашњења.

Лав

Ове седмице ваш утицај на околину и на особе са којима долазите у контакт ће се значајно повећати и ви бисте требали да се више активирате, јер се сада лакше може доћи до договора и покретања сарадничких односа.

Дјевица

Дан би могао да започне са великим тензијама у међуљудским односима, стога будите опрезни и прије свега стрпљиви. Особи до које вам је стало покажите своје право ја и емоције, унесите добру атмосферу и покренете позитивна дешавања.

Вага

Почетак седмице доноси велике активности Вагама, нарочито што се тиче комуникације и важних састанака са пословним партнерима и сарадницима. Они који су у емотивним везама имају потребу да нешто промијене у односу са партнером.

Шкорпија

Пред Шкорпијама је веома напорна седмица припремите се и психички и физички. С једне стране имате гомилу могућности, а са друге никако не успијевате да се организујете на прави начин.

Стријелац

Овај понедјељак може вам донијети побољшање комуникације са надређенима. Конкретно покретање свега онога што је у претходном периоду било у застоју иако на први поглед све функционише стабилно и без проблема.

Јарац

Добра комуникација, разумијевање и подршка од стране колега, уколико радите у тиму, савршено је вријеме за ваш напредак. Промјенљиво расположење очекује вас на љубавном плану. Све препреке можете заједнички превазићи стрпљењем и прије свега искреним разговором.

Водолија

Ове седмице нижу вам се одличне могућности да остварите сарадњу са јаким фирмама или појединцима, а иностранство ће постајати све актуелније. Не пропустите прилике које вам се буду указивале.

Рибе

Уколико сте у могућности, најбоље би било да негдје заједнички отпутујете и дистанцирате се од разноразних утицаја и особа из најближег окружења. Не требају вам туђи савјети и придике.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана