Dnevni horoskop za 19. septembar

G.S.
Dnevni horoskop za 19. septembar

Danas je dan pun izazova, ali i prilika za rast i napredak za sve horoskopske znakove. Otkrijte kome su zvijezde naklonjene.

Ovan

Danas ćete biti vrlo aktivni, komunikativni, ažurni i moći ćete na mnogo lakši način pokrenuti ono što vas interesuje. Za Ovnove koji su u vezama dobar je momenat da se greške u partnerskim odnosima isprave.

Bik

Već na samom startu ove radne sedmice mogli biste da očekujete malo napetiju komunikaciju sa saradnicima, a organizacija neće biti baš na zavidnom nivou. Za one koji su u emotivnim vezama postoji razumijevanje i sklad na svim osnovama i po svim pitanjima.

Blizanci

Sedmica koja je u najavi na poslovnom planu donosi dosta konfuzije i nedorečenosti. Potrebno je dva puta provjeriti ugovor prije nego što ga potpišete, voditi računa o dokumentaciji, a kada su dogovori u pitanju morate imati jaču dozu opreza.

Rak

Ovo nije naročito povoljan radni dan da se previše angažujete. Budite revnosni i odgovorni kada su osnovni poslovni zadaci u pitanju. Nešto pojačana ljubomora i posesivnost od strane voljene osobe zahtijevaće od vas dodatna objašnjenja.

Lav

Ove sedmice vaš uticaj na okolinu i na osobe sa kojima dolazite u kontakt će se značajno povećati i vi biste trebali da se više aktivirate, jer se sada lakše može doći do dogovora i pokretanja saradničkih odnosa.

Djevica

Dan bi mogao da započne sa velikim tenzijama u međuljudskim odnosima, stoga budite oprezni i prije svega strpljivi. Osobi do koje vam je stalo pokažite svoje pravo ja i emocije, unesite dobru atmosferu i pokrenete pozitivna dešavanja.

Vaga

Početak sedmice donosi velike aktivnosti Vagama, naročito što se tiče komunikacije i važnih sastanaka sa poslovnim partnerima i saradnicima. Oni koji su u emotivnim vezama imaju potrebu da nešto promijene u odnosu sa partnerom.

Škorpija

Pred Škorpijama je veoma naporna sedmica pripremite se i psihički i fizički. S jedne strane imate gomilu mogućnosti, a sa druge nikako ne uspijevate da se organizujete na pravi način.

Strijelac

Ovaj ponedjeljak može vam donijeti poboljšanje komunikacije sa nadređenima. Konkretno pokretanje svega onoga što je u prethodnom periodu bilo u zastoju iako na prvi pogled sve funkcioniše stabilno i bez problema.

Jarac

Dobra komunikacija, razumijevanje i podrška od strane kolega, ukoliko radite u timu, savršeno je vrijeme za vaš napredak. Promjenljivo raspoloženje očekuje vas na ljubavnom planu. Sve prepreke možete zajednički prevazići strpljenjem i prije svega iskrenim razgovorom.

Vodolija

Ove sedmice nižu vam se odlične mogućnosti da ostvarite saradnju sa jakim firmama ili pojedincima, a inostranstvo će postajati sve aktuelnije. Ne propustite prilike koje vam se budu ukazivale.

Ribe

Ukoliko ste u mogućnosti, najbolje bi bilo da negdje zajednički otputujete i distancirate se od raznoraznih uticaja i osoba iz najbližeg okruženja. Ne trebaju vam tuđi savjeti i pridike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana