Дневни хороскоп за 19. новембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 19. новембар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље

Ован

У односу са вољеном особом није све онако као што бисте жељели, али све је могуће побољшати уз већу дозу искрености и разумијевања.

Позитивни узори могу да вам послуже као добро рјешење за неке спорне ситуације. Угледајте се на неког ко има више знања или искуства.

Будите пажљивији у саобраћају, избјегавајте стресне ситуације.

Бик

Не дозволите да у вама превлада сумња према вољеној особи или нерасположење. Потребна вам је позитивна оријентација. Налазите се у необичној пословној ситуацији. Многа питања која имате за сада остају без задовољавајућег одговора. Нема потребе да се оптерећујете напорним обавезама.

Близанци

У одабраном друштву и уз нечије емотивне подстицаје, свијет око вас изгледа много боље и љепше. Опустите се. Користите сувише строге критеријуме како бисте заштитили своје интересе у пословно-финансијским преговорима. Важно је да остварите психолошку равнотежу.

Рак

Вама недостаје стрпљење, а вашем партнеру храброст да се суочи са заједничким проблемима. Смирите обостране страсти. Не допада вам се нечија улога у пословним сусретима, али не треба да се оптерећујете процјеном туђих вриједности. Обратите пажњу на правилну исхрану.

Лав

У сусрету са вољеном особом све изгледа скоро идеално, не треба да кварите утисак о заједничкој срећи. Понекад је нужно употријебити тајну формулу, која доноси велики успјех и лично задовољство. Докажите да посједујете професионалне манире. Важно је да побољшате своју психофизичку форму.

Дјевица

Важно је да се припремите за романтичан сусрет. Неко вас додатно подстиче на маштовитост и позитивно расположење. Понекад је тешко помирити супротна гледишта која постоје у рјешавању пословних интереса. Немојте дозволити да вам неко намеће инфериоран положај. Нема разлога за велику забринутост, опустите се.

Вага

Важно је да разумијете оне које волите. Потрудите се да остварите емотивну блискост и да испуните нечије потребе.

Уливате велико повјерење, јер у неким критичним ситуацијама умијете да донесете исправну одлуку. Налазите се у сјајној форми.

Шкорпија

Примјећујете да партнер лукаво и вјешто игнорише ваше идеје. Не можете да утичете на нечију вољу и одлуке. Избјегавајте претјерано експонирање у друштву сарадника. Уосталом, увијек постоји фактор изненађења.

Обратите пажњу на здравији начин исхране.

Стријелац

Сачувајте присебност у сусрету са вољеном особом. Понекад лако губите осјећај за реалност. Посматрајте ствари са више оптимизма. Своје пословне планове можете да остварите на интелигентан начин и без сувишне приче. Прихватите различите подстицаје. Нема разлога да се оптерећујете погрешним слутњама.

Јарац

Употријебите неке скривене адуте. У односу са вољеном особом на заобилазан начин можете да остварите своје љубавне намјере.

Јасно вам је да неко угрожава ваше пословно-финансијске интересе, али ваш напор не доноси позитиван ефекат. Немојте дозволити да вас оптерећују неким додатним или заморним обавезама.

Водолија

Дјелујете узнемирено и захтјевно. Контролишите импулсивну страну своје природе прије него што повриједите нечија осјећања. Стало вам је да оставите велики утисак на своје сараднике, стога у мегаломанском стилу прихватате различите обавезе. Обратите пажњу на здравији начин исхране.

Рибе

У приватном животу будите довољно промишљени у изјавама и уздржани у понашању пред партнером. Евентуални сукоб са једном особом може да прерасте у непријатну ситуацију или у пословно-финансијски губитак. Вечерње сате посветите неком омиљеном хобију, релаксирајте се.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана