Dnevni horoskop za 19. novembar

G.S.
Dnevni horoskop za 19. novembar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje

Ovan

U odnosu sa voljenom osobom nije sve onako kao što biste željeli, ali sve je moguće poboljšati uz veću dozu iskrenosti i razumijevanja.

Pozitivni uzori mogu da vam posluže kao dobro rješenje za neke sporne situacije. Ugledajte se na nekog ko ima više znanja ili iskustva.

Budite pažljiviji u saobraćaju, izbjegavajte stresne situacije.

Bik

Ne dozvolite da u vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje. Potrebna vam je pozitivna orijentacija. Nalazite se u neobičnoj poslovnoj situaciji. Mnoga pitanja koja imate za sada ostaju bez zadovoljavajućeg odgovora. Nema potrebe da se opterećujete napornim obavezama.

Blizanci

U odabranom društvu i uz nečije emotivne podsticaje, svijet oko vas izgleda mnogo bolje i ljepše. Opustite se. Koristite suviše stroge kriterijume kako biste zaštitili svoje interese u poslovno-finansijskim pregovorima. Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Rak

Vama nedostaje strpljenje, a vašem partneru hrabrost da se suoči sa zajedničkim problemima. Smirite obostrane strasti. Ne dopada vam se nečija uloga u poslovnim susretima, ali ne treba da se opterećujete procjenom tuđih vrijednosti. Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Lav

U susretu sa voljenom osobom sve izgleda skoro idealno, ne treba da kvarite utisak o zajedničkoj sreći. Ponekad je nužno upotrijebiti tajnu formulu, koja donosi veliki uspjeh i lično zadovoljstvo. Dokažite da posjedujete profesionalne manire. Važno je da poboljšate svoju psihofizičku formu.

Djevica

Važno je da se pripremite za romantičan susret. Neko vas dodatno podstiče na maštovitost i pozitivno raspoloženje. Ponekad je teško pomiriti suprotna gledišta koja postoje u rješavanju poslovnih interesa. Nemojte dozvoliti da vam neko nameće inferioran položaj. Nema razloga za veliku zabrinutost, opustite se.

Vaga

Važno je da razumijete one koje volite. Potrudite se da ostvarite emotivnu bliskost i da ispunite nečije potrebe.

Ulivate veliko povjerenje, jer u nekim kritičnim situacijama umijete da donesete ispravnu odluku. Nalazite se u sjajnoj formi.

Škorpija

Primjećujete da partner lukavo i vješto ignoriše vaše ideje. Ne možete da utičete na nečiju volju i odluke. Izbjegavajte pretjerano eksponiranje u društvu saradnika. Uostalom, uvijek postoji faktor iznenađenja.

Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Strijelac

Sačuvajte prisebnost u susretu sa voljenom osobom. Ponekad lako gubite osjećaj za realnost. Posmatrajte stvari sa više optimizma. Svoje poslovne planove možete da ostvarite na inteligentan način i bez suvišne priče. Prihvatite različite podsticaje. Nema razloga da se opterećujete pogrešnim slutnjama.

Jarac

Upotrijebite neke skrivene adute. U odnosu sa voljenom osobom na zaobilazan način možete da ostvarite svoje ljubavne namjere.

Jasno vam je da neko ugrožava vaše poslovno-finansijske interese, ali vaš napor ne donosi pozitivan efekat. Nemojte dozvoliti da vas opterećuju nekim dodatnim ili zamornim obavezama.

Vodolija

Djelujete uznemireno i zahtjevno. Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode prije nego što povrijedite nečija osjećanja. Stalo vam je da ostavite veliki utisak na svoje saradnike, stoga u megalomanskom stilu prihvatate različite obaveze. Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Ribe

U privatnom životu budite dovoljno promišljeni u izjavama i uzdržani u ponašanju pred partnerom. Eventualni sukob sa jednom osobom može da preraste u neprijatnu situaciju ili u poslovno-finansijski gubitak. Večernje sate posvetite nekom omiljenom hobiju, relaksirajte se.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana