Дневни хороскоп за 19. август

Г.С.
Дневни хороскоп за 19. август

Прочитајте дневни хороскоп за свој знак и сазнајте какав дан вас очекује.

Ован

Сувише очекујете од нечијих обећања или од особе која упорно покушава да вас наведе на своје емотивне планове. Ситуација која за вас представља једноставно пословно рјешење на неког другог дјелује као компликована процедура.

Бик

Потребно је да ријешите своје емотивне дилеме прије него што вас неко доведе пред свршен чин и у неугодну ситуацију. Претјераним истицањем пред сарадницима привлачите негативне коментаре. Губите драгоцјену енергију на неке споредне ситуације.

Близанци

Морате имати довољно стрпљења за своју породицу као и за различите проблеме са којима се суочава вољена особа. Немојте дозволити да у вама превлада сујета или порив за тријумфом. Будите реални.

Рак

Одређене ситнице понекад више откривају, него реченице које се понављају. Пажљивије анализирајте вољену особу. Важно је да заштитите своје интересе. Поставите границу до које сте спремни да преузмете пословну одговорност.

Лав

Дјелујете резервисано и неповјерљиво, али партнер нема намјеру да разувјерава ваше сумње. Недостаје вам добар увид у различите токове пословних догађаја. Прихватите нову лекцију о пословним односима.

Дјевица

Немојте дозволити да у вама превлада сумња према вољеној особи или нерасположење. Потребна вам је позитивна оријентација. Налазите се у необичној пословној ситуацији. Многа питања која имате за сада остају без задовољавајућег одговора.

Вага

У односу према вољеној особи довољна је једна ријеч или поступак да вас приближи неким заједничким циљевима. Уколико сте довољно способни, предстоји вам вриједан добитак и морална сатисфакција. Немојте пропустити добру прилику.

Шкорпија

Размислите на који начин би требало да шармирате и одобровољите партнера. Увијек постоји начин да освојите драгу особу. Компликована ситуација у којој се налазите произилази из заједничког покушаја да се направи правилна диоба пословних и финансијских интереса.

Стријелац

Нема разлога да се олако поигравате с нечијим осјећањима. Добро размислите, све што чините оставља емотивни траг у заједничком животу. Дјелујете неповјерљиво према сарадницима, потребне су вам нове информације како бисте разјаснили заједничке дилеме.

Јарац

Вољена особа има различите приговоре на ваше понашање. Размислите о својим пропустима и немојте игнорисати нечију опомену. Потребно је да контролишете своје лоше навике, нема разлога да се истичете пред особом која има другачија пословна мјерила.

Водолија

Планирајте сусрет са једном драгом особом за коју вас везују пријатне успомене и топла емотивна нота. Опустите се. Неко оспорава ваш пословни углед што додатно отежава договор. Будите упорни у својим намјерама.

Рибе

Уколико вас муче љубавне дилеме размислите шта је прави повод за вашу несигурност. Немојте унапријед оптуживати партнера. Све се налази у вашим рукама, али под условом да реагујете у најбољем тренутку или у складу са заједничким правилима успјешног пословања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана