Dnevni horoskop za 19. avgust

G.S.
Dnevni horoskop za 19. avgust

Pročitajte dnevni horoskop za svoj znak i saznajte kakav dan vas očekuje.

Ovan

Suviše očekujete od nečijih obećanja ili od osobe koja uporno pokušava da vas navede na svoje emotivne planove. Situacija koja za vas predstavlja jednostavno poslovno rješenje na nekog drugog djeluje kao komplikovana procedura.

Bik

Potrebno je da riješite svoje emotivne dileme prije nego što vas neko dovede pred svršen čin i u neugodnu situaciju. Pretjeranim isticanjem pred saradnicima privlačite negativne komentare. Gubite dragocjenu energiju na neke sporedne situacije.

Blizanci

Morate imati dovoljno strpljenja za svoju porodicu kao i za različite probleme sa kojima se suočava voljena osoba. Nemojte dozvoliti da u vama prevlada sujeta ili poriv za trijumfom. Budite realni.

Rak

Određene sitnice ponekad više otkrivaju, nego rečenice koje se ponavljaju. Pažljivije analizirajte voljenu osobu. Važno je da zaštitite svoje interese. Postavite granicu do koje ste spremni da preuzmete poslovnu odgovornost.

Lav

Djelujete rezervisano i nepovjerljivo, ali partner nema namjeru da razuvjerava vaše sumnje. Nedostaje vam dobar uvid u različite tokove poslovnih događaja. Prihvatite novu lekciju o poslovnim odnosima.

Djevica

Nemojte dozvoliti da u vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje. Potrebna vam je pozitivna orijentacija. Nalazite se u neobičnoj poslovnoj situaciji. Mnoga pitanja koja imate za sada ostaju bez zadovoljavajućeg odgovora.

Vaga

U odnosu prema voljenoj osobi dovoljna je jedna riječ ili postupak da vas približi nekim zajedničkim ciljevima. Ukoliko ste dovoljno sposobni, predstoji vam vrijedan dobitak i moralna satisfakcija. Nemojte propustiti dobru priliku.

Škorpija

Razmislite na koji način bi trebalo da šarmirate i odobrovoljite partnera. Uvijek postoji način da osvojite dragu osobu. Komplikovana situacija u kojoj se nalazite proizilazi iz zajedničkog pokušaja da se napravi pravilna dioba poslovnih i finansijskih interesa.

Strijelac

Nema razloga da se olako poigravate s nečijim osjećanjima. Dobro razmislite, sve što činite ostavlja emotivni trag u zajedničkom životu. Djelujete nepovjerljivo prema saradnicima, potrebne su vam nove informacije kako biste razjasnili zajedničke dileme.

Jarac

Voljena osoba ima različite prigovore na vaše ponašanje. Razmislite o svojim propustima i nemojte ignorisati nečiju opomenu. Potrebno je da kontrolišete svoje loše navike, nema razloga da se ističete pred osobom koja ima drugačija poslovna mjerila.

Vodolija

Planirajte susret sa jednom dragom osobom za koju vas vezuju prijatne uspomene i topla emotivna nota. Opustite se. Neko osporava vaš poslovni ugled što dodatno otežava dogovor. Budite uporni u svojim namjerama.

Ribe

Ukoliko vas muče ljubavne dileme razmislite šta je pravi povod za vašu nesigurnost. Nemojte unaprijed optuživati partnera. Sve se nalazi u vašim rukama, ali pod uslovom da reagujete u najboljem trenutku ili u skladu sa zajedničkim pravilima uspješnog poslovanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana