Дневни хороскоп за 18. новембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 18. новембар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље

Ован

Покажите разумијевање за своју породицу. Не можете да игноришете вољену особу, јер прије или касније, то ће вам се вратити. Дипломатска нота понекад постаје неизбјежна, а пословни компромис представља једино исправно рјешење. Потребна вам је психолошка равнотежа.

Бик

Искрене емоције увијек дјелују љековито, задржите пажњу на вољеној особи. Уживајте у заједничкој срећи. Понекад треба употријебити различите мјере предострожности. Довољно сте разумни да заштитите своје пословне интересе у критичним ситуацијама. Пријаће вам релаксација, опустите се.

Близанци

Дјелујете сувише узнемирено и имате лош предосјећај, али на срећу партнер умије да вас орасположи у правом тренутку. Покушавате да одложите сусрет са сарадницима који очекују конкретне одговоре или одређени вид пословног уступка. Избјегавајте ситуације које вам ремете концентрацију или психолошку равнотежу.

Рак

Дјелујете узнемирено, али за разлику од вас, партнер тачно зна шта жели или осјећа. Стога, не дозвољава промјену заједничких планова. Пропуштену прилику не треба посматрати као велики губитак, већ као добар подстицај за будуће пословно-финансијске планове. Планирајте омиљену забаву као подстицај за добро расположење.

Лав
Партнер тачно зна шта жели да оствари. Блиска особа не дозвољава да користите нове изговоре за одлагање заједничких планова. Не треба да се оптерећујете нечијим коментарима и пропуштеном приликом. Тренутни губитак представља нову лекцију о пословном понашању. Опустите се у блиском друштву.

Дјевица

Дјелујете узнемирено при помисли да вас неко емотивно запоставља. Коло среће се окреће, будите стрпљивији. Нечији одговори могу да се тумаче на различите начине, али ви имате лош предосјећај и страхујете од могућег неуспјеха. Размислите о бољој здравственој превентиви.

Вага
Ограничите своје емотивне жеље и очекивања на разумну мјеру. Без обзира на упорност, не можете да промијените партнерову одлуку. Дјелујете самоувјерено пред особом која тестира ваше знање и професионалне способности. Обратите пажњу на нечији користан савјет. Важно је да ускладите свој разум и осјећања.

Шкорпија

Топле емоције увијек дјелују љековито, стога задржите пажњу на вољеној особи. Планирајте неку омиљену забаву. Не вриједи да се излажете великом менталном напору или да се супротстављате особи која ужива добар глас и шири пословни утицај. Усмјерите мисли у позитивном правцу.

Стријелац

Уколико вам је стало да обрадујете партнера, размислите на који начин треба да представите своје идеје. Објашњавате ствари које ваша околина добро познаје, али се не усуђује и да их прихвати. Важно је да правилно каналишете своју енергију.

Јарац

Вољена особа има добре намјере, али не успијева да вам дочара све оно што бисте жељели да чујете или видите. Не вјерујете у нечија обећања и зато провјеравате различите информације које утичу на пословну сарадњу. Избјегавајте обавезе које вас исувише замарају.

Водолија

Смета вам сазнање да партнеру повремено недостаје инспирација, храброст или искреност. Учините нешто по том питању. Одбијате да прихватите нечију услугу која вас обавезује на партнерство под одређеним условима. Пријаће вам више сати здравог сна, обратите пажњу на своје снове.

Рибе

У односу са блиском особом осјећате задовољство, учините све што је потребно да спојите лијепо са корисним. Ускладите своје мисли и осјећања. Понекад треба ослушкивати реакцију или коментаре сарадника. Сакупљајте корисне информације. Пријаће вам више сна, обратите пажњу на своје снове.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана