Dnevni horoskop za 18. novembar

G.S.
Dnevni horoskop za 18. novembar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje

Ovan

Pokažite razumijevanje za svoju porodicu. Ne možete da ignorišete voljenu osobu, jer prije ili kasnije, to će vam se vratiti. Diplomatska nota ponekad postaje neizbježna, a poslovni kompromis predstavlja jedino ispravno rješenje. Potrebna vam je psihološka ravnoteža.

Bik

Iskrene emocije uvijek djeluju ljekovito, zadržite pažnju na voljenoj osobi. Uživajte u zajedničkoj sreći. Ponekad treba upotrijebiti različite mjere predostrožnosti. Dovoljno ste razumni da zaštitite svoje poslovne interese u kritičnim situacijama. Prijaće vam relaksacija, opustite se.

Blizanci

Djelujete suviše uznemireno i imate loš predosjećaj, ali na sreću partner umije da vas oraspoloži u pravom trenutku. Pokušavate da odložite susret sa saradnicima koji očekuju konkretne odgovore ili određeni vid poslovnog ustupka. Izbjegavajte situacije koje vam remete koncentraciju ili psihološku ravnotežu.

Rak

Djelujete uznemireno, ali za razliku od vas, partner tačno zna šta želi ili osjeća. Stoga, ne dozvoljava promjenu zajedničkih planova. Propuštenu priliku ne treba posmatrati kao veliki gubitak, već kao dobar podsticaj za buduće poslovno-finansijske planove. Planirajte omiljenu zabavu kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Lav
Partner tačno zna šta želi da ostvari. Bliska osoba ne dozvoljava da koristite nove izgovore za odlaganje zajedničkih planova. Ne treba da se opterećujete nečijim komentarima i propuštenom prilikom. Trenutni gubitak predstavlja novu lekciju o poslovnom ponašanju. Opustite se u bliskom društvu.

Djevica

Djelujete uznemireno pri pomisli da vas neko emotivno zapostavlja. Kolo sreće se okreće, budite strpljiviji. Nečiji odgovori mogu da se tumače na različite načine, ali vi imate loš predosjećaj i strahujete od mogućeg neuspjeha. Razmislite o boljoj zdravstvenoj preventivi.

Vaga
Ograničite svoje emotivne želje i očekivanja na razumnu mjeru. Bez obzira na upornost, ne možete da promijenite partnerovu odluku. Djelujete samouvjereno pred osobom koja testira vaše znanje i profesionalne sposobnosti. Obratite pažnju na nečiji koristan savjet. Važno je da uskladite svoj razum i osjećanja.

Škorpija

Tople emocije uvijek djeluju ljekovito, stoga zadržite pažnju na voljenoj osobi. Planirajte neku omiljenu zabavu. Ne vrijedi da se izlažete velikom mentalnom naporu ili da se suprotstavljate osobi koja uživa dobar glas i širi poslovni uticaj. Usmjerite misli u pozitivnom pravcu.

Strijelac

Ukoliko vam je stalo da obradujete partnera, razmislite na koji način treba da predstavite svoje ideje. Objašnjavate stvari koje vaša okolina dobro poznaje, ali se ne usuđuje i da ih prihvati. Važno je da pravilno kanališete svoju energiju.

Jarac

Voljena osoba ima dobre namjere, ali ne uspijeva da vam dočara sve ono što biste željeli da čujete ili vidite. Ne vjerujete u nečija obećanja i zato provjeravate različite informacije koje utiču na poslovnu saradnju. Izbjegavajte obaveze koje vas isuviše zamaraju.

Vodolija

Smeta vam saznanje da partneru povremeno nedostaje inspiracija, hrabrost ili iskrenost. Učinite nešto po tom pitanju. Odbijate da prihvatite nečiju uslugu koja vas obavezuje na partnerstvo pod određenim uslovima. Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Ribe

U odnosu sa bliskom osobom osjećate zadovoljstvo, učinite sve što je potrebno da spojite lijepo sa korisnim. Uskladite svoje misli i osjećanja. Ponekad treba osluškivati reakciju ili komentare saradnika. Sakupljajte korisne informacije. Prijaće vam više sna, obratite pažnju na svoje snove.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana