Дневни хороскоп за 18. март

Г.С.
Дневни хороскоп за 18. март

Сваки дан доноси нове изазове и прилике, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Oткријете штa звијезде имају за вас!

Ован

Можете данас конкретизовати неке договоре, али и унијети занимљиве и позитивне промјене у радну свакодневицу. Имате довољно мотива и елана. Све недоумице и проблеме са вољеном особом можете ријешити на једноставан начин и са пуно разумијевања. Добри дани су пред вама. Здравље одлично.

Бик

Имаћете могућности да неке започете активности завршите и прије предвиђених рокова, могућа је и нека помоћ на коју нисте рачунали. Овај дан вас може вратити на неки проблем из прошлости, који је био напоран по вас и у овом тренутку се поново активира. Могуће респираторне тегобе.

Близанци

Можете очекивати нове послове или комуникацију са новим сарадницима што треба да сачекате спремни, али уз савијет да реално процијените све ризике. Однос са вољеном особом је солидан, само је питање да ли ћете успијевати да се уклопите што се заједничког времена тиче. Здравље врло добро.

Рак

Код заједничких активности су могуће ситуације спорих реакција, прије свега због разлике у динамици и начина реализације радних задатака.нема разлога за секирацију. Објективно, ово је дан у коме је реалније да више пажње добијете, него што ћете посветити другој страни, на вама је да одговорите. Могући проблеми са крвним притиском.

Лав

Пријатељи вам могу бити од велике помоћи, па их активирајте максимално како бисте превазишли потенцијалне изазове. Солидан је дан да преузмете иницијативу за неке конкретне успјешне љубавне кораке. Коначно вам околности иду на руку. Здравље врло добро.

Дјевица

Имаћете осјећај од самог старта ове радне седмице да само дјелимично успијевате да остварите оно што сте испланирали или зацртали. Обим посла и обавеза се повећаће се, што ће вам додатно закомпликовати живот. Можете проширити круг заједничких пријатеља, више се крећите, организујте окупљања, краћа путовања шта год. Здравље без значајнијих упозорења.

Вага

Генерално гледано послови и пословна свакодневица ће функционисати коректно, само водите рачуна да најприје одрадите оно што сте већ започели раније. Добар период је за дружење, за изласке провод и уживање, стога га искористите и максимално уживајте. Биће финих нових прилика за упознавање. Здравље одлично.

Шкорпија

Постоје опције за сарадњу са иностранством што ће вам дати додатни ветар у леђа. Очекује вас доста ангажовања али вриједи потрудити се. Одличан дан имаће сви представници овог астролошког знака који желе да већ постојеће љубавне контакте продубе и подигну на виши ниво. Могуће алергијске реакције.

Стријелац

Стријелчеви, биће вам потребно доста снаге и упорности да истрајете на линији коју сте зацртали. Не одустајте иако ћете можда неке потезе морати два пута да понављате. Свака заједничка активност одисаће позитивном енергијом и лако ћете се договарати око свега. Здравље добро.

Јарац

Од старта ове радне седмице очекује вас доста добре комуникације, почев од нових договора, преко представљања нових идеја, све је у оптицају. Пријаће вам обома да промијените нешто у свакодневици, опуштаће вас и чинити добро и вашој вези. Здравље одлично.

Водолија

Посао ће од вас захтевати много енергије и биће потребно да водите рачуна и о најситнијим детаљима и не дозволите пропусте.

Уколико планирате неко заједничко путовање, одмор прави је тренутак да га реализујете. Здравље врло добро.

Рибе

Неке прилике ће вам се саме отворити, неке на које можда нисте ни рачунали јер се дуго провлаче а никако да се почну реализовати,е, сада је прави тренутак да се покрену. Слободне Рибе, неко жели да вам се приближи, а ви немојте бјежати. Прихватите изазов и уживајте у чарима завођења.Здравље без значајнијих упозорења, пише Астропутник.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана