Dnevni horoskop za 18. mart

G.S.
Dnevni horoskop za 18. mart

Svaki dan donosi nove izazove i prilike, a astrologija može pružiti uvid u energije koje nas okružuju. Otkrijete šta zvijezde imaju za vas!

Ovan

Možete danas konkretizovati neke dogovore, ali i unijeti zanimljive i pozitivne promjene u radnu svakodnevicu. Imate dovoljno motiva i elana. Sve nedoumice i probleme sa voljenom osobom možete riješiti na jednostavan način i sa puno razumijevanja. Dobri dani su pred vama. Zdravlje odlično.

Bik

Imaćete mogućnosti da neke započete aktivnosti završite i prije predviđenih rokova, moguća je i neka pomoć na koju niste računali. Ovaj dan vas može vratiti na neki problem iz prošlosti, koji je bio naporan po vas i u ovom trenutku se ponovo aktivira. Moguće respiratorne tegobe.

Blizanci

Možete očekivati nove poslove ili komunikaciju sa novim saradnicima što treba da sačekate spremni, ali uz savijet da realno procijenite sve rizike. Odnos sa voljenom osobom je solidan, samo je pitanje da li ćete uspijevati da se uklopite što se zajedničkog vremena tiče. Zdravlje vrlo dobro.

Rak

Kod zajedničkih aktivnosti su moguće situacije sporih reakcija, prije svega zbog razlike u dinamici i načina realizacije radnih zadataka.nema razloga za sekiraciju. Objektivno, ovo je dan u kome je realnije da više pažnje dobijete, nego što ćete posvetiti drugoj strani, na vama je da odgovorite. Mogući problemi sa krvnim pritiskom.

Lav

Prijatelji vam mogu biti od velike pomoći, pa ih aktivirajte maksimalno kako biste prevazišli potencijalne izazove. Solidan je dan da preuzmete inicijativu za neke konkretne uspješne ljubavne korake. Konačno vam okolnosti idu na ruku. Zdravlje vrlo dobro.

Djevica

Imaćete osjećaj od samog starta ove radne sedmice da samo djelimično uspijevate da ostvarite ono što ste isplanirali ili zacrtali. Obim posla i obaveza se povećaće se, što će vam dodatno zakomplikovati život. Možete proširiti krug zajedničkih prijatelja, više se krećite, organizujte okupljanja, kraća putovanja šta god. Zdravlje bez značajnijih upozorenja.

Vaga

Generalno gledano poslovi i poslovna svakodnevica će funkcionisati korektno, samo vodite računa da najprije odradite ono što ste već započeli ranije. Dobar period je za druženje, za izlaske provod i uživanje, stoga ga iskoristite i maksimalno uživajte. Biće finih novih prilika za upoznavanje. Zdravlje odlično.

Škorpija

Postoje opcije za saradnju sa inostranstvom što će vam dati dodatni vetar u leđa. Očekuje vas dosta angažovanja ali vrijedi potruditi se. Odličan dan imaće svi predstavnici ovog astrološkog znaka koji žele da već postojeće ljubavne kontakte prodube i podignu na viši nivo. Moguće alergijske reakcije.

Strijelac

Strijelčevi, biće vam potrebno dosta snage i upornosti da istrajete na liniji koju ste zacrtali. Ne odustajte iako ćete možda neke poteze morati dva puta da ponavljate. Svaka zajednička aktivnost odisaće pozitivnom energijom i lako ćete se dogovarati oko svega. Zdravlje dobro.

Jarac

Od starta ove radne sedmice očekuje vas dosta dobre komunikacije, počev od novih dogovora, preko predstavljanja novih ideja, sve je u opticaju. Prijaće vam oboma da promijenite nešto u svakodnevici, opuštaće vas i činiti dobro i vašoj vezi. Zdravlje odlično.

Vodolija

Posao će od vas zahtevati mnogo energije i biće potrebno da vodite računa i o najsitnijim detaljima i ne dozvolite propuste.

Ukoliko planirate neko zajedničko putovanje, odmor pravi je trenutak da ga realizujete. Zdravlje vrlo dobro.

Ribe

Neke prilike će vam se same otvoriti, neke na koje možda niste ni računali jer se dugo provlače a nikako da se počnu realizovati,e, sada je pravi trenutak da se pokrenu. Slobodne Ribe, neko želi da vam se približi, a vi nemojte bježati. Prihvatite izazov i uživajte u čarima zavođenja.Zdravlje bez značajnijih upozorenja, piše Astroputnik.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana