Дневни хороскоп за 18. март

Г.С.
Дневни хороскоп за 18. март

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Дневни хороскоп за данашњи дан вам доноси доста обавеза. Потрудите се да будете боље организовани, јер сте прилично расијани. Не нервирајте се превише ако не можете да промијените неке ствари, него завршите шта можете уз помоћ других људи. У љубави све иде како треба.

Бик

Хороскоп вас савјетује да се суздржите беспотребних трошкова. Није повољан тренутак за расипање новцем. Помало сте напети због финансија. Други ће вас више цијенити ако се више посветите раду. Труд се увијек исплати. Обратите пажњу на партнерове потребе.

Близанци

Звијезде вам предвиђају сјајан дан! Бићете испуњени позитивном енергијом коју ће осјетити пословни сарадници и пријатељи. Бићете радо виђен гост свуда, зато је идеалан дан да идеје спроведете у дјело или да се дружите са блиским људима.

Рак

Будите директни, али пазите да неког не увриједите. Јако је битно да будете амбициозни, али немојте да себи задајете превише обавеза па да ништа не урадите како треба. Нека женска особа може да буде од помоћи. Чини се да губите повјерење у партнера, обавите детаљан разговор.

Лав

Хороскоп вам предвиђа конфликт са чланом породице. Не инсистирајте на томе да докажете ко је крив, то је најмање битно. Упорно покушавате да докажете да сте у праву, а савјет је да добро размислите о својим поступцима. Нисте испунили обећања, што другу особу може да разочара.

Дјевица

Очекујте повећан прилив новца, бићете задовољни успјехом на послу. Немојте ипак да будете склони трошењу, без обзира на све. Будите мало умјеренији у свему што радите. Посвећени сте особи супротног пола, али жмирите на чињеницу да вам није узвраћено истом мјером. Размислите да ли вриједи.

Вага

Фокусирајте се на себе и уведите физичку активност. Пријаће вам промјена, а онда ћете и зрачити позитивнијом енергијом. Љубав ће још морати да сачека.

Шкорпија

Све који су слободни могу да очекују занимљиво познанство преко заједничких пријатеља. Данас није дан да остајете код куће. Изађите и организујте активности које могу да вам створе нове идеје и планове.

Стријелац

Могућа је расправа са пријатељима. Размислите зашто вас критикују и да ли су стварно у праву. Предузмите неке кораке да ријешите проблеме које имате. Чини вам се да вас је партнер запоставио, а нисте ни помислили да ли вам исто замјера.

Јарац

Контакти са другима су јако важни. Не запостављајте друге људе, чак и кад нисте расположени. Могу да вам помогну да остварите неке своје циљеве па вас хороскоп савјетује да се данас крећете. Мислите на бившу љубав, још нисте спремни да кренете даље.

Водолија

Не осјећате се баш најбоље. Имате мало енергије и није вам до посла. Покушајте да се мотивишете тако што ћете поставити циљеве који су остварљиви у току дана. Хороскоп вас савјетује да пронађете оно што вам прија.

Рибе

Не повјеравајте се људима са којима нисте превише блиски. Нека непромишљена ријеч може да вас кошта, будите обазриви. Посветите се партнеру, спрема вам једно лијепо изненађење које сте дуго жељели.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана