Dnevni horoskop za 18. mart

G.S.
Dnevni horoskop za 18. mart

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Dnevni horoskop za današnji dan vam donosi dosta obaveza. Potrudite se da budete bolje organizovani, jer ste prilično rasijani. Ne nervirajte se previše ako ne možete da promijenite neke stvari, nego završite šta možete uz pomoć drugih ljudi. U ljubavi sve ide kako treba.

Bik

Horoskop vas savjetuje da se suzdržite bespotrebnih troškova. Nije povoljan trenutak za rasipanje novcem. Pomalo ste napeti zbog finansija. Drugi će vas više cijeniti ako se više posvetite radu. Trud se uvijek isplati. Obratite pažnju na partnerove potrebe.

Blizanci

Zvijezde vam predviđaju sjajan dan! Bićete ispunjeni pozitivnom energijom koju će osjetiti poslovni saradnici i prijatelji. Bićete rado viđen gost svuda, zato je idealan dan da ideje sprovedete u djelo ili da se družite sa bliskim ljudima.

Rak

Budite direktni, ali pazite da nekog ne uvrijedite. Jako je bitno da budete ambiciozni, ali nemojte da sebi zadajete previše obaveza pa da ništa ne uradite kako treba. Neka ženska osoba može da bude od pomoći. Čini se da gubite povjerenje u partnera, obavite detaljan razgovor.

Lav

Horoskop vam predviđa konflikt sa članom porodice. Ne insistirajte na tome da dokažete ko je kriv, to je najmanje bitno. Uporno pokušavate da dokažete da ste u pravu, a savjet je da dobro razmislite o svojim postupcima. Niste ispunili obećanja, što drugu osobu može da razočara.

Djevica

Očekujte povećan priliv novca, bićete zadovoljni uspjehom na poslu. Nemojte ipak da budete skloni trošenju, bez obzira na sve. Budite malo umjereniji u svemu što radite. Posvećeni ste osobi suprotnog pola, ali žmirite na činjenicu da vam nije uzvraćeno istom mjerom. Razmislite da li vrijedi.

Vaga

Fokusirajte se na sebe i uvedite fizičku aktivnost. Prijaće vam promjena, a onda ćete i zračiti pozitivnijom energijom. Ljubav će još morati da sačeka.

Škorpija

Sve koji su slobodni mogu da očekuju zanimljivo poznanstvo preko zajedničkih prijatelja. Danas nije dan da ostajete kod kuće. Izađite i organizujte aktivnosti koje mogu da vam stvore nove ideje i planove.

Strijelac

Moguća je rasprava sa prijateljima. Razmislite zašto vas kritikuju i da li su stvarno u pravu. Preduzmite neke korake da riješite probleme koje imate. Čini vam se da vas je partner zapostavio, a niste ni pomislili da li vam isto zamjera.

Jarac

Kontakti sa drugima su jako važni. Ne zapostavljajte druge ljude, čak i kad niste raspoloženi. Mogu da vam pomognu da ostvarite neke svoje ciljeve pa vas horoskop savjetuje da se danas krećete. Mislite na bivšu ljubav, još niste spremni da krenete dalje.

Vodolija

Ne osjećate se baš najbolje. Imate malo energije i nije vam do posla. Pokušajte da se motivišete tako što ćete postaviti ciljeve koji su ostvarljivi u toku dana. Horoskop vas savjetuje da pronađete ono što vam prija.

Ribe

Ne povjeravajte se ljudima sa kojima niste previše bliski. Neka nepromišljena riječ može da vas košta, budite obazrivi. Posvetite se partneru, sprema vam jedno lijepo iznenađenje koje ste dugo željeli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana