Дневни хороскоп за 18. јануар

Г.С.
Дневни хороскоп за 18. јануар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Планирајте романтичну забаву удвоје. Љубав је “тајанствена шифра”, која дјелује позитивно на ваше расположење и мотивацију. Конфликт при рјешавању пословних интереса ствара додатну тензију у односу са сарадницима, будите опрезни и промишљени. Важно је да правилно усмјеравате своју креативну енергију.

Бик

Нема потребе да се намећете у нечијем присуству. Понекад велика упорност доноси супротан ефекат. Тешко вам је да донесете добру пословну процјену и коначну одлуку без нечијег знања. Избјегавајте претјерану разметљивост.

Важно је да каналишете своју креативну енергију.

Близанци

Партнер умије да вас орасположи својим идејама. Неке ситуације представљају повод за заједничку срећу и задовољство. Неко покушава да вас наведе на другачије мишљење, али ви имате своје циљеве и не одступате од започетих планова. Слободно вријеме посветите рекреацији, опустите се.

Рак

У сусрету са вољеном особом не можете да ускладите различита интересовања. Док ви дјелујете сумњичаво, ваш партнер реагује сувише суздржано. Договор са једном особом више указује на потенцијални промашај, него на нову могућност успјешне сарадње. Пријаће вам релаксација или боравак у природи.

Лав

Покушавате да одложите сусрет са једном особом, али то је само привремено рјешење. Суочавање са истином доноси олакшање. Потрудите се да ваши сарадници прихвате реална објашњења и околности које утичу на заједнички успјех. Сачувајте самопоуздање, пријаће вам креативан одмор.

Дјевица

Прижељкујете више емотивне пажње и уступака него што је могуће, стога ваш партнер дјелује узнемирено и мрзовољно. Договор са једном особом вас обавезује на строгу дискрецију. Важно је да извучете добру поуку о пословном понашању. Избјегавајте неумереност, опустите се након напорних ситуација.

Вага

Улазак у неку “забрањену зону”, али и порив за авантуром може да вас разочара. Имате амбициозне планове и нескромне жеље, међутим ваш успјех зависи од некога са стране. Подстичите код себе стрпљивост и самоконтролу.

Шкорпија

Добра воља “чуда чини”, довољно је да видите осмијех задовољства на лицу драге особе и да осјетите нову креативну инспирацију. Понекад вам недостаје самопоуздање и смисао за практичном оријентацијом, али увијек постоји заобилазно рјешење. Избегавајте различите ситуације које вас психички узнемиравају.

Стријелац

Ваша појава или стил дјелују изазовно на вољену особу, што представља добар љубавни предзнак. Пријаће вам нечије блиско друштво. Уколико вам недостају поуздане информације о пословним приликама немојте давати лакомислена обећања, већ затражите нечије посредовање. Важно је да правилно усмјеравате своју креативну енергију.

Јарац

Избјегавајте изазове или особу која има другачије афинитете. Понекад је немогуће помирити различите супротности. Уколико се превише уживљавате у улогу “дежурног критичара”, очекују вас негативне реакције. Будите реални у процјенама. Пријаће вам више сати здравог сна, обратите пажњу на снове.

Водолија

Одређене “ситнице” понекад више откривају, него реченице које се понављају. Пажљивије анализирајте вољену особу. Важно је да заштитите своје интересе. Поставите границу до које сте спремни да преузмете пословну одговорност. Избјегавајте неке лоше навике.

Рибе

Партнер дјелује сумњичаво и то се одражава на ваше нерасположење. Не желите да се сукобљавате око ситница које вас непотребно раздвајају. Очекују вас различите обавезе, потребно је да се добро организујете у сусрету са сарадницима. На вријеме затражите нечију подршку. Избјегавајте напорне ситуације које вас психолошки узнемиравају.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана