Dnevni horoskop za 18. januar

G.S.
Dnevni horoskop za 18. januar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Planirajte romantičnu zabavu udvoje. Ljubav je “tajanstvena šifra”, koja djeluje pozitivno na vaše raspoloženje i motivaciju. Konflikt pri rješavanju poslovnih interesa stvara dodatnu tenziju u odnosu sa saradnicima, budite oprezni i promišljeni. Važno je da pravilno usmjeravate svoju kreativnu energiju.

Bik

Nema potrebe da se namećete u nečijem prisustvu. Ponekad velika upornost donosi suprotan efekat. Teško vam je da donesete dobru poslovnu procjenu i konačnu odluku bez nečijeg znanja. Izbjegavajte pretjeranu razmetljivost.

Važno je da kanališete svoju kreativnu energiju.

Blizanci

Partner umije da vas oraspoloži svojim idejama. Neke situacije predstavljaju povod za zajedničku sreću i zadovoljstvo. Neko pokušava da vas navede na drugačije mišljenje, ali vi imate svoje ciljeve i ne odstupate od započetih planova. Slobodno vrijeme posvetite rekreaciji, opustite se.

Rak

U susretu sa voljenom osobom ne možete da uskladite različita interesovanja. Dok vi djelujete sumnjičavo, vaš partner reaguje suviše suzdržano. Dogovor sa jednom osobom više ukazuje na potencijalni promašaj, nego na novu mogućnost uspješne saradnje. Prijaće vam relaksacija ili boravak u prirodi.

Lav

Pokušavate da odložite susret sa jednom osobom, ali to je samo privremeno rješenje. Suočavanje sa istinom donosi olakšanje. Potrudite se da vaši saradnici prihvate realna objašnjenja i okolnosti koje utiču na zajednički uspjeh. Sačuvajte samopouzdanje, prijaće vam kreativan odmor.

Djevica

Priželjkujete više emotivne pažnje i ustupaka nego što je moguće, stoga vaš partner djeluje uznemireno i mrzovoljno. Dogovor sa jednom osobom vas obavezuje na strogu diskreciju. Važno je da izvučete dobru pouku o poslovnom ponašanju. Izbjegavajte neumerenost, opustite se nakon napornih situacija.

Vaga

Ulazak u neku “zabranjenu zonu”, ali i poriv za avanturom može da vas razočara. Imate ambiciozne planove i neskromne želje, međutim vaš uspjeh zavisi od nekoga sa strane. Podstičite kod sebe strpljivost i samokontrolu.

Škorpija

Dobra volja “čuda čini”, dovoljno je da vidite osmijeh zadovoljstva na licu drage osobe i da osjetite novu kreativnu inspiraciju. Ponekad vam nedostaje samopouzdanje i smisao za praktičnom orijentacijom, ali uvijek postoji zaobilazno rješenje. Izbegavajte različite situacije koje vas psihički uznemiravaju.

Strijelac

Vaša pojava ili stil djeluju izazovno na voljenu osobu, što predstavlja dobar ljubavni predznak. Prijaće vam nečije blisko društvo. Ukoliko vam nedostaju pouzdane informacije o poslovnim prilikama nemojte davati lakomislena obećanja, već zatražite nečije posredovanje. Važno je da pravilno usmjeravate svoju kreativnu energiju.

Jarac

Izbjegavajte izazove ili osobu koja ima drugačije afinitete. Ponekad je nemoguće pomiriti različite suprotnosti. Ukoliko se previše uživljavate u ulogu “dežurnog kritičara”, očekuju vas negativne reakcije. Budite realni u procjenama. Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Vodolija

Određene “sitnice” ponekad više otkrivaju, nego rečenice koje se ponavljaju. Pažljivije analizirajte voljenu osobu. Važno je da zaštitite svoje interese. Postavite granicu do koje ste spremni da preuzmete poslovnu odgovornost. Izbjegavajte neke loše navike.

Ribe

Partner djeluje sumnjičavo i to se odražava na vaše neraspoloženje. Ne želite da se sukobljavate oko sitnica koje vas nepotrebno razdvajaju. Očekuju vas različite obaveze, potrebno je da se dobro organizujete u susretu sa saradnicima. Na vrijeme zatražite nečiju podršku. Izbjegavajte naporne situacije koje vas psihološki uznemiravaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana