Дневни хороскоп за 18. август

Г.С.
Дневни хороскоп за 18. август

Прочитајте дневни хороскоп за свој знак и сазнајте какав дан вас очекује.

Ован

Не разумијете довољно партнеров став о заједничком проблему, имате утисак да се налазите на супротним странама. Избјегавајте сумњиве околности и пажљивије анализирајте своје сараднике. Понекад постоје скривени детаљи који се теже уочавају.

Бик

Бринете без правог разлога, вољена особа не жели да вам повјерава мисли. Али, поступци довољно говоре о нечијим осјећањима. Без обзира на вашу интелектуалну сналажљивост и ефикасност, постоје ствари које се не уклапају у вашу пословну процјену.

Близанци

Без нечијег присуства осјећате емотивну празнину. Тешко вам је да изразите своја осјећања и намјере пред блиском особом. Интересују вас конкретни резултати и могућност за убрзаним напредовањем на пословној љествици. Обратите пажњу на свој стил изражавања.

Рак

Неко вас доводи пред ново емотивно искушење. Смишљате одговор или начин на који треба да поступите према блиској особи. Све се своди на принцип узимања или давања, оно што добијате има високу цијену и захтијева велико залагање.

Лав

Важно је да се налазите у позитивном окружењу. Пажљивије бирајте друштво за излазак или интимно повјеравање. Немојте дозволити да се неспоразум негативно одрази на вашу концентрацију или да вас неко улови у замку.

Дјевица

Очекује вас пријатно изненађење у сусрету са блиском особом. Покажите искрену захвалност за оно што добијате у љубавном односу. Учините све што је потребно да испуните нечије критеријуме у комбинацији са својим циљевима. Упорност ће вам се вишеструко исплатити.

Вага

У духу емотивне инспирације планирајте романтичну забаву или нови љубавни сусрет. Пријаће вам нечија пажња и наклоност. На вама је да створите основне услове и да покренете главну иницијативу, а на неком другом да успјешно реализује ваше идеје.

Шкорпија

У сусрету са вољеном особом не можете диктирати љубавна правила. Лијепо је оно што одговара заједничком укусу и расположењу. Добијате различите олакшице. Важно је да имате добар подстицај и да остварите своје пословне намјере.

Стријелац

Расположени сте за нове емотивне изазове и забаву, партнер прихвата ваше идеје са великим одушевљењем. Будите мудри, важно је да свој успјех уклопите у просјечна мјерила. Нема потребе да скрећете пажњу.

Јарац

Будите дискретни, постоји могућност да неко разоткрије ваше тајне намјере. Партнер будним оком посматра и прати ваше кретање. Стало вам је да се изборите за бољу пословну позицију. На срећу, дјелујете веома убједљиво на своју околину.

Водолија

У односу са вољеном особом, поставите јасну границу између пристојног понашања и узајамног повјерења. Потребно је да завршите своје обавезе у предвиђеном року. Неко неће толерисати ваше изговоре или пословне пропусте.

Рибе

Партнер дјелује нестрпљиво при ишчекивању да испуните своја обећања, али ви имате добру љубавну стратегију од које не одустајете лако. Имате велике амбиције, али ваш успјех је релативан и подложан промјенама. Недостаје вам добра концентрација.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана