Dnevni horoskop za 18. avgust

G.S.
Dnevni horoskop za 18. avgust

Pročitajte dnevni horoskop za svoj znak i saznajte kakav dan vas očekuje.

Ovan

Ne razumijete dovoljno partnerov stav o zajedničkom problemu, imate utisak da se nalazite na suprotnim stranama. Izbjegavajte sumnjive okolnosti i pažljivije analizirajte svoje saradnike. Ponekad postoje skriveni detalji koji se teže uočavaju.

Bik

Brinete bez pravog razloga, voljena osoba ne želi da vam povjerava misli. Ali, postupci dovoljno govore o nečijim osjećanjima. Bez obzira na vašu intelektualnu snalažljivost i efikasnost, postoje stvari koje se ne uklapaju u vašu poslovnu procjenu.

Blizanci

Bez nečijeg prisustva osjećate emotivnu prazninu. Teško vam je da izrazite svoja osjećanja i namjere pred bliskom osobom. Interesuju vas konkretni rezultati i mogućnost za ubrzanim napredovanjem na poslovnoj ljestvici. Obratite pažnju na svoj stil izražavanja.

Rak

Neko vas dovodi pred novo emotivno iskušenje. Smišljate odgovor ili način na koji treba da postupite prema bliskoj osobi. Sve se svodi na princip uzimanja ili davanja, ono što dobijate ima visoku cijenu i zahtijeva veliko zalaganje.

Lav

Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za izlazak ili intimno povjeravanje. Nemojte dozvoliti da se nesporazum negativno odrazi na vašu koncentraciju ili da vas neko ulovi u zamku.

Djevica

Očekuje vas prijatno iznenađenje u susretu sa bliskom osobom. Pokažite iskrenu zahvalnost za ono što dobijate u ljubavnom odnosu. Učinite sve što je potrebno da ispunite nečije kriterijume u kombinaciji sa svojim ciljevima. Upornost će vam se višestruko isplatiti.

Vaga

U duhu emotivne inspiracije planirajte romantičnu zabavu ili novi ljubavni susret. Prijaće vam nečija pažnja i naklonost. Na vama je da stvorite osnovne uslove i da pokrenete glavnu inicijativu, a na nekom drugom da uspješno realizuje vaše ideje.

Škorpija

U susretu sa voljenom osobom ne možete diktirati ljubavna pravila. Lijepo je ono što odgovara zajedničkom ukusu i raspoloženju. Dobijate različite olakšice. Važno je da imate dobar podsticaj i da ostvarite svoje poslovne namjere.

Strijelac

Raspoloženi ste za nove emotivne izazove i zabavu, partner prihvata vaše ideje sa velikim oduševljenjem. Budite mudri, važno je da svoj uspjeh uklopite u prosječna mjerila. Nema potrebe da skrećete pažnju.

Jarac

Budite diskretni, postoji mogućnost da neko razotkrije vaše tajne namjere. Partner budnim okom posmatra i prati vaše kretanje. Stalo vam je da se izborite za bolju poslovnu poziciju. Na sreću, djelujete veoma ubjedljivo na svoju okolinu.

Vodolija

U odnosu sa voljenom osobom, postavite jasnu granicu između pristojnog ponašanja i uzajamnog povjerenja. Potrebno je da završite svoje obaveze u predviđenom roku. Neko neće tolerisati vaše izgovore ili poslovne propuste.

Ribe

Partner djeluje nestrpljivo pri iščekivanju da ispunite svoja obećanja, ali vi imate dobru ljubavnu strategiju od koje ne odustajete lako. Imate velike ambicije, ali vaš uspjeh je relativan i podložan promjenama. Nedostaje vam dobra koncentracija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana