Дневни хороскоп за 17. септембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 17. септембар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Нови изливи љубоморе или посесивности дјелују иритирајуће на вољену особу. Промијените своје неприкладно понашање. Морате имати довољно мудрости да се супротставите нечијој самовољи и пословном ауторитету. Сачувајте самоконтролу.

Бик

Смишљено одлажете да се суочите са неким ситуацијама у љубавном животу, али партнер вас неће оставити на миру докле год не испуните своја обећања. Добро сте информисани о новим пословним догађајима и стало вам је да остварите своје приоритетне циљеве.

Близанци

Уколико вам је тешко да контролишете своје емоције и реакцију пред блиском особом, избјегавајте провокативне ситуације. Покушавате да одложите пословну ситуацију која захтијева добру процјену и додатну концентрацију. Важно је да имате убједљиве аргументе.

Рак

Не желите да пропустите изненадну прилику за емотивно зближавање. Одговорите на нечије сигнале или на љубавну поруку. Привлаче вас велики изазови или могућност да опробате своје способности под необичним условима.

Лав

Употријебите неке скривене адуте у намјери да очарате партнера. Све је дозвољено ако прија заједничком укусу. Помисао да се налазите за велики корак испред других дјелује подстицајно и узбудљиво. Дјелујете амбициозно.

Дјевица

Непотребно се оптерећујете различитим темама које вас удаљавају од драге особе. Потребна вам је емотивна подршка. Не допада вам се сазнање да трпите због нечије самовоље или да се налазите у инфериорној позицији у односу на сараднике.

Вага

Поново прећуткујете истину пред својим партнером. Не можете очекивати више од онога што вам припада. Неко покушава да вас наведе на своје пословне интересе, али ви сте довољно лукави и вјешто избјегавате замке.

Шкорпија

Нема потребе да се понашате скромно у друштву вољене особе. Пратите своја осјећања или ритам срца. Проналазите прави смисао или задовољство у различитим ситуацијама које уљепшавају ваше расположење и обогаћују животно искуство.

Стријелац

Тешко вам је да разумијете нечије емотивне намјере. Пажљиво анализирате љубавни однос, али вам недостају конкретни одговори. Имате добре идеје, али понекад је тешко процијенити коначан исход у пословним преговорима. Поступите у складу са својим моралним начелима.

Јарац

Стало вам је да привучете нечију емотивну пажњу, али чините низ погрешних ствари. У пословно-финансијском смислу заборавите на превелике амбиције или на жељу за присвајањем туђих резултата.

Водолија

Без обзира колико дјелујете тајанствено пред вољеном особом, не успијевате да прикријете своје основно расположење. Немојте дозволити да вам неко покрене ниске страсти или жељу за пословним ривалством. Будите реални.

Рибе

Вољена особа има добре намјере, али не успијева да вам дочара све оно што бисте жељели да чујете или видите. Не вјерујете у нечија обећања и зато провјеравате различите информације које утичу на пословну сарадњу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана