Dnevni horoskop za 17. septembar

G.S.
Dnevni horoskop za 17. septembar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Novi izlivi ljubomore ili posesivnosti djeluju iritirajuće na voljenu osobu. Promijenite svoje neprikladno ponašanje. Morate imati dovoljno mudrosti da se suprotstavite nečijoj samovolji i poslovnom autoritetu. Sačuvajte samokontrolu.

Bik

Smišljeno odlažete da se suočite sa nekim situacijama u ljubavnom životu, ali partner vas neće ostaviti na miru dokle god ne ispunite svoja obećanja. Dobro ste informisani o novim poslovnim događajima i stalo vam je da ostvarite svoje prioritetne ciljeve.

Blizanci

Ukoliko vam je teško da kontrolišete svoje emocije i reakciju pred bliskom osobom, izbjegavajte provokativne situacije. Pokušavate da odložite poslovnu situaciju koja zahtijeva dobru procjenu i dodatnu koncentraciju. Važno je da imate ubjedljive argumente.

Rak

Ne želite da propustite iznenadnu priliku za emotivno zbližavanje. Odgovorite na nečije signale ili na ljubavnu poruku. Privlače vas veliki izazovi ili mogućnost da oprobate svoje sposobnosti pod neobičnim uslovima.

Lav

Upotrijebite neke skrivene adute u namjeri da očarate partnera. Sve je dozvoljeno ako prija zajedničkom ukusu. Pomisao da se nalazite za veliki korak ispred drugih djeluje podsticajno i uzbudljivo. Djelujete ambiciozno.

Djevica

Nepotrebno se opterećujete različitim temama koje vas udaljavaju od drage osobe. Potrebna vam je emotivna podrška. Ne dopada vam se saznanje da trpite zbog nečije samovolje ili da se nalazite u inferiornoj poziciji u odnosu na saradnike.

Vaga

Ponovo prećutkujete istinu pred svojim partnerom. Ne možete očekivati više od onoga što vam pripada. Neko pokušava da vas navede na svoje poslovne interese, ali vi ste dovoljno lukavi i vješto izbjegavate zamke.

Škorpija

Nema potrebe da se ponašate skromno u društvu voljene osobe. Pratite svoja osjećanja ili ritam srca. Pronalazite pravi smisao ili zadovoljstvo u različitim situacijama koje uljepšavaju vaše raspoloženje i obogaćuju životno iskustvo.

Strijelac

Teško vam je da razumijete nečije emotivne namjere. Pažljivo analizirate ljubavni odnos, ali vam nedostaju konkretni odgovori. Imate dobre ideje, ali ponekad je teško procijeniti konačan ishod u poslovnim pregovorima. Postupite u skladu sa svojim moralnim načelima.

Jarac

Stalo vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju, ali činite niz pogrešnih stvari. U poslovno-finansijskom smislu zaboravite na prevelike ambicije ili na želju za prisvajanjem tuđih rezultata.

Vodolija

Bez obzira koliko djelujete tajanstveno pred voljenom osobom, ne uspijevate da prikrijete svoje osnovno raspoloženje. Nemojte dozvoliti da vam neko pokrene niske strasti ili želju za poslovnim rivalstvom. Budite realni.

Ribe

Voljena osoba ima dobre namjere, ali ne uspijeva da vam dočara sve ono što biste željeli da čujete ili vidite. Ne vjerujete u nečija obećanja i zato provjeravate različite informacije koje utiču na poslovnu saradnju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana