Дневни хороскоп за 17. март

Г.С.
Дневни хороскоп за 17. март

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Данас морате научити да спустите тензију не само у пословном, већ у сваком животном сегменту. Можете се посвађати и у аутобусу, на улици, у суштини данас је све терен за неспоразуме и расправе. Дан који ће вас изморити.

Бик

Ништа на послу не функционише како треба, а ви не можете да урадите ни најмању ствар да бисте ово поправили. Штавише, ваши покушаји сређивања могу само још успорити или уназадити ствари. Боље пустите. Окрените се партнеру.

Близанци

Ако сте креативац или вам је потребно умјетничко надахнуће, данас ћете функционисати савршено. Међутим, ако је ваш посао другачијег типа, водите рачуна - грешке су могуће, тензија је могућа. И ваше ће расположење бити промјенљиво.

Рак

Покушавате да радите, а нисте присутни нити фокусирани. Какав посао, то вас два одсто не интересује. Ви сте се емотивно срозали и онерасположили и сада можете само да размишљате о томе. Више обраћајте пажњу на оно што радите.

Лав

Има неких ствари које вам сметају данас, нервирају вас на послу, неке бриге вас окупирају, можда су и рачуни дошли на наплату, али се трудите да не обраћате много пажњу на то. Покушавате да рјешавате ситуацију једну по једну.

Дјевица

Данас вас чека неразумијевање са сарадницима, а и неки трошкови су дошли на наплату. Не осјећате се сјајно, али покушавате да не дижете велику фрку. Међутим, када вас и емотивни партнер изнервира, ту ће бити крај вашег стрпљења.

Вага

Ви сте ријешили да вас ништа не може избацити из такта. Дошли сте на посао и кренули да рјешавате обавезе једну по једну. Не иде то лако, јер је много дистракција са стране, али ви не одустајете. Размишљате колико можете да вјерујете партнеру.

Шкорпија

Вама су још јуче ствари кренуле низбрдо, данас се настављају. Јурите покушавајући да завршите са обавезама, а немате подршку ни помоћ колега. Емотивно - оно што желите изгледа вам недостижно, предалеко.

Стријелац

Нервираће вас пословни партнери зато што отежу, превише захтијевају од вас, мијењају неке ствари у посљедњем тренутку. Бриге и проблеми, као и нервоза могу нестати уколико дозволите вољеној особи да вам приђе на прави начин.

Јарац

Нека информација долази до вас. Стоји вам забринутост у пријеподневним часовима, али не брините - ово је нешто што је брзо рјешиво. Ипак, нећете бити расположени за нека дружења, више ће вам одговарати самоћа и да се “умотате” у своје мисли.

Водолија

Нека вам цијели дан буде на памети да три пута размислите прије него што нешто кажете или урадите, а поготово ако су финансије у питању. Са вољеном особом будите слатки и лепршави, па ћете можда и успјети да се не посвађате.

Рибе

Данас се не ослањајте ни на кога. Пријатељи показују тенденцију да не одрже обећања, а у потпуности сте рачунали на њих. И други вас могу изневјерити. На све то, у пословном сегменту правите грешке. Са емотивним партнером неразумијевање.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана