Dnevni horoskop za 17. mart

G.S.
Dnevni horoskop za 17. mart

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Danas morate naučiti da spustite tenziju ne samo u poslovnom, već u svakom životnom segmentu. Možete se posvađati i u autobusu, na ulici, u suštini danas je sve teren za nesporazume i rasprave. Dan koji će vas izmoriti.

Bik

Ništa na poslu ne funkcioniše kako treba, a vi ne možete da uradite ni najmanju stvar da biste ovo popravili. Štaviše, vaši pokušaji sređivanja mogu samo još usporiti ili unazaditi stvari. Bolje pustite. Okrenite se partneru.

Blizanci

Ako ste kreativac ili vam je potrebno umjetničko nadahnuće, danas ćete funkcionisati savršeno. Međutim, ako je vaš posao drugačijeg tipa, vodite računa - greške su moguće, tenzija je moguća. I vaše će raspoloženje biti promjenljivo.

Rak

Pokušavate da radite, a niste prisutni niti fokusirani. Kakav posao, to vas dva odsto ne interesuje. Vi ste se emotivno srozali i oneraspoložili i sada možete samo da razmišljate o tome. Više obraćajte pažnju na ono što radite.

Lav

Ima nekih stvari koje vam smetaju danas, nerviraju vas na poslu, neke brige vas okupiraju, možda su i računi došli na naplatu, ali se trudite da ne obraćate mnogo pažnju na to. Pokušavate da rješavate situaciju jednu po jednu.

Djevica

Danas vas čeka nerazumijevanje sa saradnicima, a i neki troškovi su došli na naplatu. Ne osjećate se sjajno, ali pokušavate da ne dižete veliku frku. Međutim, kada vas i emotivni partner iznervira, tu će biti kraj vašeg strpljenja.

Vaga

Vi ste riješili da vas ništa ne može izbaciti iz takta. Došli ste na posao i krenuli da rješavate obaveze jednu po jednu. Ne ide to lako, jer je mnogo distrakcija sa strane, ali vi ne odustajete. Razmišljate koliko možete da vjerujete partneru.

Škorpija

Vama su još juče stvari krenule nizbrdo, danas se nastavljaju. Jurite pokušavajući da završite sa obavezama, a nemate podršku ni pomoć kolega. Emotivno - ono što želite izgleda vam nedostižno, predaleko.

Strijelac

Nerviraće vas poslovni partneri zato što otežu, previše zahtijevaju od vas, mijenjaju neke stvari u posljednjem trenutku. Brige i problemi, kao i nervoza mogu nestati ukoliko dozvolite voljenoj osobi da vam priđe na pravi način.

Jarac

Neka informacija dolazi do vas. Stoji vam zabrinutost u prijepodnevnim časovima, ali ne brinite - ovo je nešto što je brzo rješivo. Ipak, nećete biti raspoloženi za neka druženja, više će vam odgovarati samoća i da se “umotate” u svoje misli.

Vodolija

Neka vam cijeli dan bude na pameti da tri puta razmislite prije nego što nešto kažete ili uradite, a pogotovo ako su finansije u pitanju. Sa voljenom osobom budite slatki i lepršavi, pa ćete možda i uspjeti da se ne posvađate.

Ribe

Danas se ne oslanjajte ni na koga. Prijatelji pokazuju tendenciju da ne održe obećanja, a u potpunosti ste računali na njih. I drugi vas mogu iznevjeriti. Na sve to, u poslovnom segmentu pravite greške. Sa emotivnim partnerom nerazumijevanje.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana