Дневни хороскоп за 16. новембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 16. новембар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље

Ован

Не желите утјеху, али нажалост оно што се дешава између вас и партнера подсјећа на унапријед режирану представу. Примјећујете да неко има негативан утицај на ваше сараднике и зато немојте учествовати у полемикама. Пријаће вам психофизичка релаксација и одмор.

Бик

Не можете да игноришете нечије присуство или јасну поруку, зато обратите пажњу на поље партнеровог интересовања и кретања. Рано је да очекујете конкретне промјене у својој околини или да се бавите великим инвестицијама. Сачекајте боље услове. Пријаће вам витаминска исхрана, избјегавајте лоше навике.

Близанци

Неко вас подстиче на добро расположење. У складу са својим афинитетима умијете да створите романтичну атмосферу и да привучете нечију пажњу. Одбијате да прихватите нечију улогу у преговорима, не желите да се налазите изван главних догађаја на пословној сцени. Слободно вријеме посветите рекреацији, пријаће вам шетња.

Рак

Жеље које имате нису недостижне, али захтијевају додатно стрпљење и велику упорност пред вољеном особом. Пробирљивост понекад представља позитивну особину, немојте дозволити да неко мијења ваше критеријуме при избору нове пословне теме. Успорите свој убрзани ритам, опустите се.

Лав

Немојте дозволити да се блиска особа осјећа запостављено, изразите позитивну страну своје личности. Употријебите своје скривене адуте. Положај Мјесеца дјелује изазовно на ваше психичко стање. Без обзира на пословне несугласице, не обазирете се на различите коментаре. Пријаће вам одмор и психофизичка релаксација.

Дјевица

Прија вам нечије присуство. Будите дискретнији при сусретима који обилују снажним емоцијама или прикривеним страстима. Осјећате потребу да се растеретите од нагомиланих обавеза. Препустите својим сарадницима да заврше тежи дио посла. Нема потребе да прецјењујете личне могућности, будите умјерени.

Вага

Прати вас лош дијалог у односу са вољеном особом, међу вама постоје различита интересовања и мјерила вриједности.

Мотивисани сте за пословни успјех, стога прихватите такмичарску атмосферу или идеју коју вам предлаже једна млађа особа.

Нема потребе да се оптерећујете неким ружним догађајима или лошим слутњама.

Шкорпија

Будите дискретнији у различитим сусретима и добро процијените своје могућности прије него што покренете љубавну варницу.

Осјећате лагану стагнацију. Потребно је да ангажујете поуздане сараднике како бисте остварили заједничке интересе.

Обратите пажњу на правилнији начин исхране.

Стријелац

Реагујете раздражљиво, претјеривање у изливима осјећања љубоморе дјелују иритирајуће на вољену особу. У пословним сусретима понекад треба имати довољно мудрости и прећутати различите коментаре. Избјегавајте лоше навике и брзоплетост.

Јарац

Будите умјерени у захтјевима према вољеној особи. Пријаће вам сусрет са блиским пријатељима и нечија пажња.

Нечија прича на вас оставља супротан ефекат. Нема потребе да се расплињавате на различите стране и да се оптерећујете амбициозним циљевима. Обратите пажњу на правилну исхрану!

Водолија

Будите дискретнији при различитим сусретима и добро процијените своје могућности, прије него што покренете љубавну варницу. Осјећате лагану стагнацију или потребу да се психички растеретите нагомиланих обавеза. Потребно је да ангажујете поуздане сараднике. Обратите пажњу на правилну исхрану.

Рибе

У емотивном смислу дјелујете помало провокативно на вољену особу. Контролишите своје страсти. Ваше понашање указује на нескромност или на претјерано истицање личних способности, што ремети пословну сарадњу. Успорите свој убрзани ритам.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана