Dnevni horoskop za 16. novembar

G.S.
Dnevni horoskop za 16. novembar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje

Ovan

Ne želite utjehu, ali nažalost ono što se dešava između vas i partnera podsjeća na unaprijed režiranu predstavu. Primjećujete da neko ima negativan uticaj na vaše saradnike i zato nemojte učestvovati u polemikama. Prijaće vam psihofizička relaksacija i odmor.

Bik

Ne možete da ignorišete nečije prisustvo ili jasnu poruku, zato obratite pažnju na polje partnerovog interesovanja i kretanja. Rano je da očekujete konkretne promjene u svojoj okolini ili da se bavite velikim investicijama. Sačekajte bolje uslove. Prijaće vam vitaminska ishrana, izbjegavajte loše navike.

Blizanci

Neko vas podstiče na dobro raspoloženje. U skladu sa svojim afinitetima umijete da stvorite romantičnu atmosferu i da privučete nečiju pažnju. Odbijate da prihvatite nečiju ulogu u pregovorima, ne želite da se nalazite izvan glavnih događaja na poslovnoj sceni. Slobodno vrijeme posvetite rekreaciji, prijaće vam šetnja.

Rak

Želje koje imate nisu nedostižne, ali zahtijevaju dodatno strpljenje i veliku upornost pred voljenom osobom. Probirljivost ponekad predstavlja pozitivnu osobinu, nemojte dozvoliti da neko mijenja vaše kriterijume pri izboru nove poslovne teme. Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

Lav

Nemojte dozvoliti da se bliska osoba osjeća zapostavljeno, izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti. Upotrijebite svoje skrivene adute. Položaj Mjeseca djeluje izazovno na vaše psihičko stanje. Bez obzira na poslovne nesuglasice, ne obazirete se na različite komentare. Prijaće vam odmor i psihofizička relaksacija.

Djevica

Prija vam nečije prisustvo. Budite diskretniji pri susretima koji obiluju snažnim emocijama ili prikrivenim strastima. Osjećate potrebu da se rasteretite od nagomilanih obaveza. Prepustite svojim saradnicima da završe teži dio posla. Nema potrebe da precjenjujete lične mogućnosti, budite umjereni.

Vaga

Prati vas loš dijalog u odnosu sa voljenom osobom, među vama postoje različita interesovanja i mjerila vrijednosti.

Motivisani ste za poslovni uspjeh, stoga prihvatite takmičarsku atmosferu ili ideju koju vam predlaže jedna mlađa osoba.

Nema potrebe da se opterećujete nekim ružnim događajima ili lošim slutnjama.

Škorpija

Budite diskretniji u različitim susretima i dobro procijenite svoje mogućnosti prije nego što pokrenete ljubavnu varnicu.

Osjećate laganu stagnaciju. Potrebno je da angažujete pouzdane saradnike kako biste ostvarili zajedničke interese.

Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

Strijelac

Reagujete razdražljivo, pretjerivanje u izlivima osjećanja ljubomore djeluju iritirajuće na voljenu osobu. U poslovnim susretima ponekad treba imati dovoljno mudrosti i prećutati različite komentare. Izbjegavajte loše navike i brzopletost.

Jarac

Budite umjereni u zahtjevima prema voljenoj osobi. Prijaće vam susret sa bliskim prijateljima i nečija pažnja.

Nečija priča na vas ostavlja suprotan efekat. Nema potrebe da se rasplinjavate na različite strane i da se opterećujete ambicioznim ciljevima. Obratite pažnju na pravilnu ishranu!

Vodolija

Budite diskretniji pri različitim susretima i dobro procijenite svoje mogućnosti, prije nego što pokrenete ljubavnu varnicu. Osjećate laganu stagnaciju ili potrebu da se psihički rasteretite nagomilanih obaveza. Potrebno je da angažujete pouzdane saradnike. Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Ribe

U emotivnom smislu djelujete pomalo provokativno na voljenu osobu. Kontrolišite svoje strasti. Vaše ponašanje ukazuje na neskromnost ili na pretjerano isticanje ličnih sposobnosti, što remeti poslovnu saradnju. Usporite svoj ubrzani ritam.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana