Дневни хороскоп за 16. март

Г.С.
Дневни хороскоп за 16. март

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Можда ће вам ово вријеме бити узнемирујуће у смислу љубави и романтике, али не брините – неће бити гадних изненађења. Лијепе ствари ће се дешавати па уживајте у ономе што долази, јер има још много тога што слиједи. Избјегавајте нова познанства да  не бисте стабилну везу довели у питање.

Бик

Не претерујте у својим тврдњама на послу и озбиљно прихватите нове задатке. Добра вијест је да сте у току овог периода уравнотежени и уносите осјећај стабилности и хармоније – како у себи, тако и у своје пословно окружење. Колегама упутите покоју похвалу за њихов труд – никад се не зна колико им то у тренутку може значити.

Близанци

Тренутак је неповољан за службена путовања и потписивање уговора. Кључ просперитета је ваша савјесност. У току овог периода потпуно сте подложни својим осјећањима која могу изазвати унутрашњу тензију због већег обима посла, али организујте се према себи и на почетку дана прво завршите оно најзахтјевније, потом се усредсредите на ситније обавезе.

Рак

Вријеме се може показати као сасвим погодно за љубав јер вас подржава повољан утицај Јупитера и, ако сте сами, велике су шансе да упознате занимљиву особу и осјетите неодољиву привлачност. Ако сте имали одређене турбуленције, стабилизујте однос са партнером. Правите корак по корак и будите стрпљиви.

Лав

Можда ћете бити изненађени грешкама на радном мјесту, а ако је ваш посао да их поправите, немојте се љутити, већ брзо ријешите проблеме како се не би таложили. Можда ће вам у овом периоду бити тешко да побудите било какав ентузијазам за оно што слиједи.

Дјевица

Вријеме је да докажете да сте прави пословни партнер на кога се колеге могу ослонити. Водите разговоре мирним тоном и уздржаним емоцијама, немојте дозволити да вас нервоза савлада. Одложите доношење важних одлука ако сте збуњени, нестрпљиви и нисте сигурни у њихову исправност.

Вага

На послу покрените одређени, али захтјевни задатак ако желите да покажете своје способности. Немојте стварати проблеме због неспремности да покажете уздржаност и изразите своја осјећања завидним људима. Сада сте на потпуно новом путу који ће вас довести до успјеха ако одиграте своје карте како треба.

Шкорпија

Ваше тежње и жеље су велике, партнеру постајете захтјевни и напорни чиме ризикујете да однос, који може бити искрен и стабилан, учините непостојећим. Ваши потези неће бити добро цијењени осим ако их унапријед не размотрите. Планетарно поравнање нуди прилику да се дубље упознате са партнером и пронађете емоционални склад.

Стријелац

Не ризикујте, нестандардни приступ рјешавању пословних проблема тренутно вам неће помоћи. Нетачни савјети могу утицати на ваше састанке и разговоре ако вјерујете свему без претходног разматрања. Финансијски циљеви и снови које имате захтијевају фокус па им се посветите уз детаљно обављену анализу.

Јарац

Планете поручују да у овом периоду не правите никакве промјене у професионалном животу. Иако налијећете на потешкоће у постизању успјеха из снова, не предузимајте никакве нове активности под утицајем емоција. У наредном периоду можете се суочити са непријатељима који су поставили циљ да вам покваре планове.

Водолија

Звијезде вас упозоравају да је боље бити стрпљив да бисте се спасили од неуспјеха. Сад је добро вријеме да засадите сјеме будућег успјеха, али не заборавите да станете и наградите себе колико сте далеко стигли. Пронађите компромисно рјешење у спору са колегама да би вас подржале онда кад вам то буде потребно.

Рибе

Непријатни разговори на послу су за очекивати. Ваши путеви су успјешни ако нисте оптерећени великим обећањима која не можете да испуните. Редовне послове обављајте темељно и стрпљиво – препреке се стално појављују, али ви сте креативни и домишљати па је свако ангажовање у овом периоду изазов за вас.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана