Dnevni horoskop za 16. mart

G.S.
Dnevni horoskop za 16. mart

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Možda će vam ovo vrijeme biti uznemirujuće u smislu ljubavi i romantike, ali ne brinite – neće biti gadnih iznenađenja. Lijepe stvari će se dešavati pa uživajte u onome što dolazi, jer ima još mnogo toga što slijedi. Izbjegavajte nova poznanstva da  ne biste stabilnu vezu doveli u pitanje.

Bik

Ne preterujte u svojim tvrdnjama na poslu i ozbiljno prihvatite nove zadatke. Dobra vijest je da ste u toku ovog perioda uravnoteženi i unosite osjećaj stabilnosti i harmonije – kako u sebi, tako i u svoje poslovno okruženje. Kolegama uputite pokoju pohvalu za njihov trud – nikad se ne zna koliko im to u trenutku može značiti.

Blizanci

Trenutak je nepovoljan za službena putovanja i potpisivanje ugovora. Ključ prosperiteta je vaša savjesnost. U toku ovog perioda potpuno ste podložni svojim osjećanjima koja mogu izazvati unutrašnju tenziju zbog većeg obima posla, ali organizujte se prema sebi i na početku dana prvo završite ono najzahtjevnije, potom se usredsredite na sitnije obaveze.

Rak

Vrijeme se može pokazati kao sasvim pogodno za ljubav jer vas podržava povoljan uticaj Jupitera i, ako ste sami, velike su šanse da upoznate zanimljivu osobu i osjetite neodoljivu privlačnost. Ako ste imali određene turbulencije, stabilizujte odnos sa partnerom. Pravite korak po korak i budite strpljivi.

Lav

Možda ćete biti iznenađeni greškama na radnom mjestu, a ako je vaš posao da ih popravite, nemojte se ljutiti, već brzo riješite probleme kako se ne bi taložili. Možda će vam u ovom periodu biti teško da pobudite bilo kakav entuzijazam za ono što slijedi.

Djevica

Vrijeme je da dokažete da ste pravi poslovni partner na koga se kolege mogu osloniti. Vodite razgovore mirnim tonom i uzdržanim emocijama, nemojte dozvoliti da vas nervoza savlada. Odložite donošenje važnih odluka ako ste zbunjeni, nestrpljivi i niste sigurni u njihovu ispravnost.

Vaga

Na poslu pokrenite određeni, ali zahtjevni zadatak ako želite da pokažete svoje sposobnosti. Nemojte stvarati probleme zbog nespremnosti da pokažete uzdržanost i izrazite svoja osjećanja zavidnim ljudima. Sada ste na potpuno novom putu koji će vas dovesti do uspjeha ako odigrate svoje karte kako treba.

Škorpija

Vaše težnje i želje su velike, partneru postajete zahtjevni i naporni čime rizikujete da odnos, koji može biti iskren i stabilan, učinite nepostojećim. Vaši potezi neće biti dobro cijenjeni osim ako ih unaprijed ne razmotrite. Planetarno poravnanje nudi priliku da se dublje upoznate sa partnerom i pronađete emocionalni sklad.

Strijelac

Ne rizikujte, nestandardni pristup rješavanju poslovnih problema trenutno vam neće pomoći. Netačni savjeti mogu uticati na vaše sastanke i razgovore ako vjerujete svemu bez prethodnog razmatranja. Finansijski ciljevi i snovi koje imate zahtijevaju fokus pa im se posvetite uz detaljno obavljenu analizu.

Jarac

Planete poručuju da u ovom periodu ne pravite nikakve promjene u profesionalnom životu. Iako nalijećete na poteškoće u postizanju uspjeha iz snova, ne preduzimajte nikakve nove aktivnosti pod uticajem emocija. U narednom periodu možete se suočiti sa neprijateljima koji su postavili cilj da vam pokvare planove.

Vodolija

Zvijezde vas upozoravaju da je bolje biti strpljiv da biste se spasili od neuspjeha. Sad je dobro vrijeme da zasadite sjeme budućeg uspjeha, ali ne zaboravite da stanete i nagradite sebe koliko ste daleko stigli. Pronađite kompromisno rješenje u sporu sa kolegama da bi vas podržale onda kad vam to bude potrebno.

Ribe

Neprijatni razgovori na poslu su za očekivati. Vaši putevi su uspješni ako niste opterećeni velikim obećanjima koja ne možete da ispunite. Redovne poslove obavljajte temeljno i strpljivo – prepreke se stalno pojavljuju, ali vi ste kreativni i domišljati pa je svako angažovanje u ovom periodu izazov za vas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana