Дневни хороскоп за 15. март

Г.С.
Дневни хороскоп за 15. март

Сваки дан доноси нове изазове и прилике, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Oткријете штa звијезде имају за вас!

Ован

Данас ћете успјешно завршити рад на неком дугорочном пројекту. Очекује вас склапање нове пословне сарадње и финансијски добитак. Неспоразуми с партнером или у оквиру породице могу обиљежити овај дан. Будите опрезнији у комуникацији, јер су могући конфликти и сукоб мишљења.

Бик

Данас је акценат на пословном разговору и преговорима. Очекује вас велики финансијски прилив. Могућа лијепа љубавна авантура на путовању. Бикове који су у вези очекује даље зближавање с партнером и лијеп излазак у друштво.

Близанци

Данашњи дан вам може донијети унапређење финансијске ситуације. Незапослене Близанце очекује важан разговор за посао. Овај дан пролази у знаку љубавне авантуре препуне страсти. Постоји велика могућност да уђете у тајну везу.

Рак

Период нестабилне ситуације на пословном плану може бити пропраћен неизвјесном ситуацијом на финансијском плану. Припремите резервни план, јер су могуће неочекиване препреке. Ваша потреба за љубављу и њежношћу је израженија него иначе. Па ипак, нека испрекиданост у вашем односу с партнером или његова превелика посвећеност пословним обавезама може у вама да пробуди незадовољство.

Лав

Очекује вас успјешан пословни дан, али су могућа нека изненађења. Припремите резервни план, јер ћете бити у ситуацији да импровизујете нова рјешења. У овом периоду су наглашени емотивни односи. Пред вама је узбудљив дан препун еротског набоја. Могућа је страсна љубавна авантура.

Дјевица

Ово је идеалан дан за то да почнете да спроводите у дјело важан дио вашег плана. Акценат је на акцији и активном приступу било којем радном задатку или проблему. Једном ријечју, данас ће вам све лако полазити за руком. На љубавном плану слиједи веома узбудљив период. Очекује вас ново познанство и почетак љубавне везе са особом коју можете упознати на путовању или преко посла.

Вага

Финансијски добитак може обиљежити овај дан. Овај период је повољан да затражите повишицу. Неке похвале и признања могу бити доминантна тема овог дана. Очекује вас познанство са једним неодољивим Овном или Стријелцем. Ваге које су у вези могу имати веома важан разговор с партнером. Главна тема је планирање заједничке будућности.

Шкорпија

Данашњи дан може обиљежити важан пословни састанак. Очекују вас успјешни пословни преговори, а могуће је и потписивање важног уговора. Неизвјесна атмосфера између вас и партнера. Не волите недефинисане односе па ћете данас имати прилику да кроз разговор с партнером отклоните неке недоречености које вам већ дуже вријеме сметају.

Стријелац

Сарадња са иностранством може бити доминантна тема овог дана. Очекује вас успјех као и рјешење неког важног правног проблема који вас мучи већ дуже вријеме. Слободне Стријелце очекује узбудљива љубавна авантура са особом коју могу упознати на путовању или преко посла. Стријелци који су у вези могу данас имати сукоб различитих мишљења с партнером.

Јарац

Данашњи дан пролази у атмосфери финансијског добитка. Постоји могућност да су вам неке уплате касниле, али овај дан ће вам донијети прилив новца са више страна. Посебна атмосфера на љубавном плану може да обиљежи овај дан за све Јарце. Слободни Јарци могу упознати своју сродну душу преко посла или пријатеља.

Водолија

Све Водолије осјетиће појачан прилив енергије. То ће вас учинити енергичним на послу, а многи послови ићи ће вам лакше од руке. Водолије које су у вези или у браку могу да пролазе кроз фазу нестабилности. Промијениле су се неке ствари у вашој вези с партнером, али сте се и сами у великој мјери промијенили. Ситуација у вашем односу с партнером захтијева прилагођавање.

Рибе

Неочекивано проширење сарадње може створити велики притисак на вас. Вјероватно ћете бити у ситуацији да пренесете дио овлашћења на сараднике, јер у супротном нећете моћи да испоштујете задате рокове. Хармонија у односу с партнером може обиљежити овај дан. Слободне Рибе могу да сретну занимљиву особу у знаку Бика или Рака.

+++

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана