Dnevni horoskop za 15. mart

G.S.
Dnevni horoskop za 15. mart

Svaki dan donosi nove izazove i prilike, a astrologija može pružiti uvid u energije koje nas okružuju. Otkrijete šta zvijezde imaju za vas!

Ovan

Danas ćete uspješno završiti rad na nekom dugoročnom projektu. Očekuje vas sklapanje nove poslovne saradnje i finansijski dobitak. Nesporazumi s partnerom ili u okviru porodice mogu obilježiti ovaj dan. Budite oprezniji u komunikaciji, jer su mogući konflikti i sukob mišljenja.

Bik

Danas je akcenat na poslovnom razgovoru i pregovorima. Očekuje vas veliki finansijski priliv. Moguća lijepa ljubavna avantura na putovanju. Bikove koji su u vezi očekuje dalje zbližavanje s partnerom i lijep izlazak u društvo.

Blizanci

Današnji dan vam može donijeti unapređenje finansijske situacije. Nezaposlene Blizance očekuje važan razgovor za posao. Ovaj dan prolazi u znaku ljubavne avanture prepune strasti. Postoji velika mogućnost da uđete u tajnu vezu.

Rak

Period nestabilne situacije na poslovnom planu može biti propraćen neizvjesnom situacijom na finansijskom planu. Pripremite rezervni plan, jer su moguće neočekivane prepreke. Vaša potreba za ljubavlju i nježnošću je izraženija nego inače. Pa ipak, neka isprekidanost u vašem odnosu s partnerom ili njegova prevelika posvećenost poslovnim obavezama može u vama da probudi nezadovoljstvo.

Lav

Očekuje vas uspješan poslovni dan, ali su moguća neka iznenađenja. Pripremite rezervni plan, jer ćete biti u situaciji da improvizujete nova rješenja. U ovom periodu su naglašeni emotivni odnosi. Pred vama je uzbudljiv dan prepun erotskog naboja. Moguća je strasna ljubavna avantura.

Djevica

Ovo je idealan dan za to da počnete da sprovodite u djelo važan dio vašeg plana. Akcenat je na akciji i aktivnom pristupu bilo kojem radnom zadatku ili problemu. Jednom riječju, danas će vam sve lako polaziti za rukom. Na ljubavnom planu slijedi veoma uzbudljiv period. Očekuje vas novo poznanstvo i početak ljubavne veze sa osobom koju možete upoznati na putovanju ili preko posla.

Vaga

Finansijski dobitak može obilježiti ovaj dan. Ovaj period je povoljan da zatražite povišicu. Neke pohvale i priznanja mogu biti dominantna tema ovog dana. Očekuje vas poznanstvo sa jednim neodoljivim Ovnom ili Strijelcem. Vage koje su u vezi mogu imati veoma važan razgovor s partnerom. Glavna tema je planiranje zajedničke budućnosti.

Škorpija

Današnji dan može obilježiti važan poslovni sastanak. Očekuju vas uspješni poslovni pregovori, a moguće je i potpisivanje važnog ugovora. Neizvjesna atmosfera između vas i partnera. Ne volite nedefinisane odnose pa ćete danas imati priliku da kroz razgovor s partnerom otklonite neke nedorečenosti koje vam već duže vrijeme smetaju.

Strijelac

Saradnja sa inostranstvom može biti dominantna tema ovog dana. Očekuje vas uspjeh kao i rješenje nekog važnog pravnog problema koji vas muči već duže vrijeme. Slobodne Strijelce očekuje uzbudljiva ljubavna avantura sa osobom koju mogu upoznati na putovanju ili preko posla. Strijelci koji su u vezi mogu danas imati sukob različitih mišljenja s partnerom.

Jarac

Današnji dan prolazi u atmosferi finansijskog dobitka. Postoji mogućnost da su vam neke uplate kasnile, ali ovaj dan će vam donijeti priliv novca sa više strana. Posebna atmosfera na ljubavnom planu može da obilježi ovaj dan za sve Jarce. Slobodni Jarci mogu upoznati svoju srodnu dušu preko posla ili prijatelja.

Vodolija

Sve Vodolije osjetiće pojačan priliv energije. To će vas učiniti energičnim na poslu, a mnogi poslovi ići će vam lakše od ruke. Vodolije koje su u vezi ili u braku mogu da prolaze kroz fazu nestabilnosti. Promijenile su se neke stvari u vašoj vezi s partnerom, ali ste se i sami u velikoj mjeri promijenili. Situacija u vašem odnosu s partnerom zahtijeva prilagođavanje.

Ribe

Neočekivano proširenje saradnje može stvoriti veliki pritisak na vas. Vjerovatno ćete biti u situaciji da prenesete dio ovlašćenja na saradnike, jer u suprotnom nećete moći da ispoštujete zadate rokove. Harmonija u odnosu s partnerom može obilježiti ovaj dan. Slobodne Ribe mogu da sretnu zanimljivu osobu u znaku Bika ili Raka.

+++

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana