Дневни хороскоп за 15. март

Г.С.
Дневни хороскоп за 15. март

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Занемарили сте нечија осјећања, глас савјести вас подсјећа на извињење. Размислите на који начин треба да се искупите пред вољеном особом. Ваши сарадници имају добру пословну стратегију, стога прихватите нове идеје или савременија рјешења која воде ка практичним резултатима. Важно је да ускладите мисли и осјећања.

Бик

Обратите се блиској особи за утјеху и емотивно разумијевање. Неко има добру идеју и искрено брине о вашем расположењу. Улажете огромну енергију у посао којим се бавите, али на крају добијате само дјелимичне резултате. Нема потребе да драматично доживљавате нове догађаје, опустите се.

Близанци

Вјештим потезима умијете да остварите своје емотивне намјере. Партнер вам угађа на различите начине, док се ви задовољно осмјехујете. Подстичите код себе радозналост за вас ново или поучно искуство. Налазите се у сјајној форми.

Рак

Ако добијате лош сигнал, важно је да се склоните у страну и да сачекате неку бољу прилику. Избјегавајте емотивне изазове. Упорно покушавате да наметнете свој утицај на сараднике, али будите промишљенији при процјени својих пословних могућности. Важно је да се растеретите сувишних брига, опустите се.

Лав

Топле емоције увијек дјелују љековито, стога задржите пажњу на вољеној особи. Планирајте неку омиљену забаву. Не вриједи да се излажете великом менталном напору. Боље је да ризик препустите другима и да избјегавате сумњиве понуде. Усмјерите мисли у позитивном правцу.

Дјевица

Планирајте сусрет са једном драгом особом за коју вас везују пријатне успомене и топла емотивна нота. Опустите се. Неко оспорава ваш пословни углед што додатно отежава договор. Будите упорни у својим намјерама. Важно је да сачувате позитивно расположење.

Вага

Дјелујете узнемирено, не успијевате да остварите своје емотивне планове. Понестаје вам стрпљивости у друштву вољене особе. Претјерана амбициозност или нескромност при процјени личних могућности узрокује различите неспоразуме. Контролишите импулсивну страну своје личности.

Шкорпија

Планирајте излазак или емотивни сусрет, пријаће вам друштво блиске особе. Важно је да се осјетите пожељно у нечијој близини. Увијек постоји лакши или тежи пут до успјеха, пажљиво анализирајте различите могућности које постоје на пословној сцени. Емотивна афирмација позитивно дјелује на ваше расположење и мотивацију.

Стријелац

Боље је да прихватите утјешну варијанту у сусрету са вољеном особом, него да се заносите стварима које постају сувише далеке. Потребно је да преузмете одговорност за своје поступке. Докажите себи и другима да можете испунити дата обећања. Избјегавајте напорне или стресне ситуације.

Јарац

Потребно је да се придржавате провјерених стандарда. Посветите пажњу особи која одговара вашем расположењу и сензибилитету. Уколико се већ упоређујете са околином, знајте да је ваша предност у томе што избјегавате стереотипно понашање. Важно је да поправите расположење.

Водолија

Ваше емотивне немире неко објашњава на погрешан начин. Нажалост, ваша оправдања доносе супротан ефекат. Идеју коју имате не треба истицати као најбоље пословно рјешење, стрпљиво сачекајте нечију подршку. Дјелујете напето, опустите се од сувишних брига.

Рибе

Партнер се сувише ослања на вашу добру вољу, што вас додатно оптерећује. Ништа не може да се приведе крају без вашег учешћа. Дјелујете забринуто у очекивању да неко одговори на вашу понуду. Тражите заобилазно рјешење како бисте сачували своју пословну позицију. У вечерњим сатима пријаће вам нека омиљена забава, као добра релаксација.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана