Dnevni horoskop za 15. mart

G.S.
Dnevni horoskop za 15. mart

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Zanemarili ste nečija osjećanja, glas savjesti vas podsjeća na izvinjenje. Razmislite na koji način treba da se iskupite pred voljenom osobom. Vaši saradnici imaju dobru poslovnu strategiju, stoga prihvatite nove ideje ili savremenija rješenja koja vode ka praktičnim rezultatima. Važno je da uskladite misli i osjećanja.

Bik

Obratite se bliskoj osobi za utjehu i emotivno razumijevanje. Neko ima dobru ideju i iskreno brine o vašem raspoloženju. Ulažete ogromnu energiju u posao kojim se bavite, ali na kraju dobijate samo djelimične rezultate. Nema potrebe da dramatično doživljavate nove događaje, opustite se.

Blizanci

Vještim potezima umijete da ostvarite svoje emotivne namjere. Partner vam ugađa na različite načine, dok se vi zadovoljno osmjehujete. Podstičite kod sebe radoznalost za vas novo ili poučno iskustvo. Nalazite se u sjajnoj formi.

Rak

Ako dobijate loš signal, važno je da se sklonite u stranu i da sačekate neku bolju priliku. Izbjegavajte emotivne izazove. Uporno pokušavate da nametnete svoj uticaj na saradnike, ali budite promišljeniji pri procjeni svojih poslovnih mogućnosti. Važno je da se rasteretite suvišnih briga, opustite se.

Lav

Tople emocije uvijek djeluju ljekovito, stoga zadržite pažnju na voljenoj osobi. Planirajte neku omiljenu zabavu. Ne vrijedi da se izlažete velikom mentalnom naporu. Bolje je da rizik prepustite drugima i da izbjegavate sumnjive ponude. Usmjerite misli u pozitivnom pravcu.

Djevica

Planirajte susret sa jednom dragom osobom za koju vas vezuju prijatne uspomene i topla emotivna nota. Opustite se. Neko osporava vaš poslovni ugled što dodatno otežava dogovor. Budite uporni u svojim namjerama. Važno je da sačuvate pozitivno raspoloženje.

Vaga

Djelujete uznemireno, ne uspijevate da ostvarite svoje emotivne planove. Ponestaje vam strpljivosti u društvu voljene osobe. Pretjerana ambicioznost ili neskromnost pri procjeni ličnih mogućnosti uzrokuje različite nesporazume. Kontrolišite impulsivnu stranu svoje ličnosti.

Škorpija

Planirajte izlazak ili emotivni susret, prijaće vam društvo bliske osobe. Važno je da se osjetite poželjno u nečijoj blizini. Uvijek postoji lakši ili teži put do uspjeha, pažljivo analizirajte različite mogućnosti koje postoje na poslovnoj sceni. Emotivna afirmacija pozitivno djeluje na vaše raspoloženje i motivaciju.

Strijelac

Bolje je da prihvatite utješnu varijantu u susretu sa voljenom osobom, nego da se zanosite stvarima koje postaju suviše daleke. Potrebno je da preuzmete odgovornost za svoje postupke. Dokažite sebi i drugima da možete ispuniti data obećanja. Izbjegavajte naporne ili stresne situacije.

Jarac

Potrebno je da se pridržavate provjerenih standarda. Posvetite pažnju osobi koja odgovara vašem raspoloženju i senzibilitetu. Ukoliko se već upoređujete sa okolinom, znajte da je vaša prednost u tome što izbjegavate stereotipno ponašanje. Važno je da popravite raspoloženje.

Vodolija

Vaše emotivne nemire neko objašnjava na pogrešan način. Nažalost, vaša opravdanja donose suprotan efekat. Ideju koju imate ne treba isticati kao najbolje poslovno rješenje, strpljivo sačekajte nečiju podršku. Djelujete napeto, opustite se od suvišnih briga.

Ribe

Partner se suviše oslanja na vašu dobru volju, što vas dodatno opterećuje. Ništa ne može da se privede kraju bez vašeg učešća. Djelujete zabrinuto u očekivanju da neko odgovori na vašu ponudu. Tražite zaobilazno rješenje kako biste sačuvali svoju poslovnu poziciju. U večernjim satima prijaće vam neka omiljena zabava, kao dobra relaksacija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana