Дневни хороскоп за 14. март

Г.С.
Дневни хороскоп за 14. март

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Ако радите јавни посао, није искључено да иза ваших леђа сплеткаре одређени појединци и угрожавају вам пословни положај. Појачајте опрез и окружите се само с највјернијим сарадницима. Ако сте у браку, ваш однос ће постати спонтанији и пун добре забаве. Могли бисте да планирате потомство.

Бик

Бићете комуникативни, бритки и пуни идеја. Учврстићете и проширити мрежу пословних контаката. Чак и ако је ријеч о “крупнијим” залогајима, сви су изгледи да ћете остварити зацртано. Вјежбање ће бити идеалан начин да останете у доброј форми и задржите весело расположење.

Близанци

Владавина Риба изложиће вас бурним реакцијама и непотребним драматизовањем рјешивих проблема. Шармом ћете ублажавати напете ситуације, али морате да пазите коме повјеравате своје пословне тајне. Самцима су могуће тајне везе које ће донијети само краткотрајно узбуђење.

Рак

Ако имате љубавну везу на даљину, партнер ће вас изненадити и посјетити, што ће за обоје бити право надахнуће. Ракови који ће се упустити у нову везу биће задовољни њеним развојем и обостраним осјећањима. Очекује вас пуно излазака и познанстава.

Лав

У осјетљивом сте периоду, па порадите на подизању имунитета, који вам је видно нарушен. Исхрану обогатите воћем, а немојте занемарити ни физичку активност и дружења и изласке с пријатељима.

Дјевица

Особа на коју сте до сада могли да рачунате могла би да вам окрене леђа и побрине се за себе. Извјесна је ненаклоност неких људи у радној средини што ће вас погађати више него што би требало.

Вага

Звијезде вас тјерају у акцију и онда када је потребно мировати. Зато немојте да се изненадите ако неке ствари крену низбрдо. Заоштрићете однос с особом с којом иначе тешко проналазите заједнички језик.

Шкорпија

Више ћете се супротстављати и захтијевати, што би вашег партнера могло да спутава. Слободни би могли да упознају особу из друге средине и започну врло неизвјестан однос прожет љубомором и дубоким осјећањима. Пронађите равнотежу и ништа не форсирајте.

Стријелац

Правилна исхрана и активан начин живота коначно ће вам се исплатити. Бројни комплименти на рачун привлачног изгледа биће вам подстицај да и даље будете упорни. Многи ће посјећивати фризерске салоне и уљепшавати се.

Јарац

Креативност ће вам бити истакнута, плијенићете шармом па ћете с лакоћом договарати послове и извлачити најбоље из сваке ситуације. Руке ће вам бити одријешене, покренућете или осмислити нове пројекте.

Водолија

Венера ће подстицати ваш хедонизам и шарм којима ћете плијенити пажњу супротног пола. Неко ће вас освајати путем СМС порука, мејлова или вам шапутати њежне ријечи на телефон. Планови за будућност приближиће вас вољеној особи.

Рибе

Ако сте у браку, ваш однос с партнером ће се обновити новим интензитетом осјећања и узбудљивим еротским животом. Крећите се у веселим друштвима, путујте, обогатите своју свакодневицу друштвеним садржајима. Пред самцима су нове прилике и везе!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана