Dnevni horoskop za 14. mart

G.S.
Dnevni horoskop za 14. mart

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Ako radite javni posao, nije isključeno da iza vaših leđa spletkare određeni pojedinci i ugrožavaju vam poslovni položaj. Pojačajte oprez i okružite se samo s najvjernijim saradnicima. Ako ste u braku, vaš odnos će postati spontaniji i pun dobre zabave. Mogli biste da planirate potomstvo.

Bik

Bićete komunikativni, britki i puni ideja. Učvrstićete i proširiti mrežu poslovnih kontakata. Čak i ako je riječ o “krupnijim” zalogajima, svi su izgledi da ćete ostvariti zacrtano. Vježbanje će biti idealan način da ostanete u dobroj formi i zadržite veselo raspoloženje.

Blizanci

Vladavina Riba izložiće vas burnim reakcijama i nepotrebnim dramatizovanjem rješivih problema. Šarmom ćete ublažavati napete situacije, ali morate da pazite kome povjeravate svoje poslovne tajne. Samcima su moguće tajne veze koje će donijeti samo kratkotrajno uzbuđenje.

Rak

Ako imate ljubavnu vezu na daljinu, partner će vas iznenaditi i posjetiti, što će za oboje biti pravo nadahnuće. Rakovi koji će se upustiti u novu vezu biće zadovoljni njenim razvojem i obostranim osjećanjima. Očekuje vas puno izlazaka i poznanstava.

Lav

U osjetljivom ste periodu, pa poradite na podizanju imuniteta, koji vam je vidno narušen. Ishranu obogatite voćem, a nemojte zanemariti ni fizičku aktivnost i druženja i izlaske s prijateljima.

Djevica

Osoba na koju ste do sada mogli da računate mogla bi da vam okrene leđa i pobrine se za sebe. Izvjesna je nenaklonost nekih ljudi u radnoj sredini što će vas pogađati više nego što bi trebalo.

Vaga

Zvijezde vas tjeraju u akciju i onda kada je potrebno mirovati. Zato nemojte da se iznenadite ako neke stvari krenu nizbrdo. Zaoštrićete odnos s osobom s kojom inače teško pronalazite zajednički jezik.

Škorpija

Više ćete se suprotstavljati i zahtijevati, što bi vašeg partnera moglo da sputava. Slobodni bi mogli da upoznaju osobu iz druge sredine i započnu vrlo neizvjestan odnos prožet ljubomorom i dubokim osjećanjima. Pronađite ravnotežu i ništa ne forsirajte.

Strijelac

Pravilna ishrana i aktivan način života konačno će vam se isplatiti. Brojni komplimenti na račun privlačnog izgleda biće vam podsticaj da i dalje budete uporni. Mnogi će posjećivati frizerske salone i uljepšavati se.

Jarac

Kreativnost će vam biti istaknuta, plijenićete šarmom pa ćete s lakoćom dogovarati poslove i izvlačiti najbolje iz svake situacije. Ruke će vam biti odriješene, pokrenućete ili osmisliti nove projekte.

Vodolija

Venera će podsticati vaš hedonizam i šarm kojima ćete plijeniti pažnju suprotnog pola. Neko će vas osvajati putem SMS poruka, mejlova ili vam šaputati nježne riječi na telefon. Planovi za budućnost približiće vas voljenoj osobi.

Ribe

Ako ste u braku, vaš odnos s partnerom će se obnoviti novim intenzitetom osjećanja i uzbudljivim erotskim životom. Krećite se u veselim društvima, putujte, obogatite svoju svakodnevicu društvenim sadržajima. Pred samcima su nove prilike i veze!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana