Дневни хороскоп за 10. март

Г.С.
Дневни хороскоп за 10. март

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Избјегавајте непотребна узбуђења или изазовно кокетирање са непознатом особом. Сачувајте емотивну дискрецију. Важно је да провјеравате информације које утичу на пословну сарадњу. Понекад је тешко прихватити различита ограничења. Пријаће вам више сати здравог сна и правилнија њега.

Бик

Прати вас лош дијалог у односу са вољеном особом, међу вама постоје различита интересовања и мјерила вриједности. Мотивисани сте за пословни успјех, стога прихватите такмичарску атмосферу или идеју коју вам предлаже једна млађа особа. Нема потребе да се оптерећујете неким ружним догађајима или лошим слутњама.

Близанци

Важно је да смирите своје узавреле страсти и да затражите савјет од блиских пријатеља. Немојте иритирати свог партнера. На директан начин изражавате своје незадовољство, љути вас нечије понашање и неправда коју доживљавате у друштву сарадника. Контролишите импулсивну страну своје природе.

Рак

Тренутно, љубав и задовољство не иду у комбинацији. Партнер изненада поставља питања која у вама подстичу емотивну нелагодност. Потребан вам је додатни опрез у сусрету са сарадницима и приликом процјене нових пословних прилика. Пријаће вам активан одмор и више сати здравог сна.

Лав

Мимо своје воље, пристајете на компромисно рјешење или на варијанту коју предлаже ваш партнер. Одлажете своје послове због једне особе, али услуга коју чините не представља добро рјешење. Пријаће вам релаксација

Дјевица

Понекад треба искључити разум, постоје ствари које не можете објашњавати на основу логичких правила. Нека ваша осјећања проговоре. Важно је да се ствари завршавају на добар начин. Довољно сте умјешни да превазиђете пословне неспоразуме и конфликтне ситуације. Немојте спутавати своја осјећања или жеље, опустите се.

Вага

Покушавате да одложите сусрет са једном особом, али то је само привремено рјешење. Суочавање са истином доноси олакшање. Потрудите се да ваши сарадници прихвате реална објашњења и околности које утичу на заједнички успех. Сачувајте самопоуздање, пријаће вам креативан одмор.

Шкорпија

Ваш понос избија на површину што представља лош предзнак у сусрету са вољеном особом. Контролишите сујету. Важно је да поштујете протокол у односу према сарадницима. Нема потребе да компликујете заједнички договор. Избјегавајте ситуације које вас претјерано узнемиравају.

Стријелац

Свој успјех можете да афирмишете у различитим ситуацијама, а свој шарм или неодољивост пред блиском особом. Не треба да доводите у питање наклоност провјерених сарадника, нарочито особе за коју вас везују пословни и приватни интереси. У вечерњим сатима пријаће вам излазак или шетња.

Јарац

Непотребно бринете због нечијег понашања. Никако да ускладите своје жеље и потребе у односу са вољеном особом. Заинтересовани сте за послове који доносе новчану надокнаду или материјалне аспекте. Јасно представљате своје намјере. Потребно је да уљепшате своје расположење.

Водолија

Понекад треба искључити разум, постоје ствари које не можете објашњавати на основу логичких правила. Нека ваша осјећања проговоре. Погађа вас нечије некоректно понашање или неправда у пословној сарадњи. Немојте спутавати своја осјећања или жеље, опустите се.

Рибе

Претјерујете у својим очекивањима пред вољеном особом. Неко не жели да вам полаже све рачуне. Пажљивије анализирајте околину и немојте дозволити да вас неко подстиче на ривалске односе. Будите пажљивији у саобраћају.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана