Dnevni horoskop za 10. mart

G.S.
Dnevni horoskop za 10. mart

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Izbjegavajte nepotrebna uzbuđenja ili izazovno koketiranje sa nepoznatom osobom. Sačuvajte emotivnu diskreciju. Važno je da provjeravate informacije koje utiču na poslovnu saradnju. Ponekad je teško prihvatiti različita ograničenja. Prijaće vam više sati zdravog sna i pravilnija njega.

Bik

Prati vas loš dijalog u odnosu sa voljenom osobom, među vama postoje različita interesovanja i mjerila vrijednosti. Motivisani ste za poslovni uspjeh, stoga prihvatite takmičarsku atmosferu ili ideju koju vam predlaže jedna mlađa osoba. Nema potrebe da se opterećujete nekim ružnim događajima ili lošim slutnjama.

Blizanci

Važno je da smirite svoje uzavrele strasti i da zatražite savjet od bliskih prijatelja. Nemojte iritirati svog partnera. Na direktan način izražavate svoje nezadovoljstvo, ljuti vas nečije ponašanje i nepravda koju doživljavate u društvu saradnika. Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

Rak

Trenutno, ljubav i zadovoljstvo ne idu u kombinaciji. Partner iznenada postavlja pitanja koja u vama podstiču emotivnu nelagodnost. Potreban vam je dodatni oprez u susretu sa saradnicima i prilikom procjene novih poslovnih prilika. Prijaće vam aktivan odmor i više sati zdravog sna.

Lav

Mimo svoje volje, pristajete na kompromisno rješenje ili na varijantu koju predlaže vaš partner. Odlažete svoje poslove zbog jedne osobe, ali usluga koju činite ne predstavlja dobro rješenje. Prijaće vam relaksacija

Djevica

Ponekad treba isključiti razum, postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičkih pravila. Neka vaša osjećanja progovore. Važno je da se stvari završavaju na dobar način. Dovoljno ste umješni da prevaziđete poslovne nesporazume i konfliktne situacije. Nemojte sputavati svoja osjećanja ili želje, opustite se.

Vaga

Pokušavate da odložite susret sa jednom osobom, ali to je samo privremeno rješenje. Suočavanje sa istinom donosi olakšanje. Potrudite se da vaši saradnici prihvate realna objašnjenja i okolnosti koje utiču na zajednički uspeh. Sačuvajte samopouzdanje, prijaće vam kreativan odmor.

Škorpija

Vaš ponos izbija na površinu što predstavlja loš predznak u susretu sa voljenom osobom. Kontrolišite sujetu. Važno je da poštujete protokol u odnosu prema saradnicima. Nema potrebe da komplikujete zajednički dogovor. Izbjegavajte situacije koje vas pretjerano uznemiravaju.

Strijelac

Svoj uspjeh možete da afirmišete u različitim situacijama, a svoj šarm ili neodoljivost pred bliskom osobom. Ne treba da dovodite u pitanje naklonost provjerenih saradnika, naročito osobe za koju vas vezuju poslovni i privatni interesi. U večernjim satima prijaće vam izlazak ili šetnja.

Jarac

Nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Nikako da uskladite svoje želje i potrebe u odnosu sa voljenom osobom. Zainteresovani ste za poslove koji donose novčanu nadoknadu ili materijalne aspekte. Jasno predstavljate svoje namjere. Potrebno je da uljepšate svoje raspoloženje.

Vodolija

Ponekad treba isključiti razum, postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičkih pravila. Neka vaša osjećanja progovore. Pogađa vas nečije nekorektno ponašanje ili nepravda u poslovnoj saradnji. Nemojte sputavati svoja osjećanja ili želje, opustite se.

Ribe

Pretjerujete u svojim očekivanjima pred voljenom osobom. Neko ne želi da vam polaže sve račune. Pažljivije analizirajte okolinu i nemojte dozvoliti da vas neko podstiče na rivalske odnose. Budite pažljiviji u saobraćaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana